Θα «κατέβει» τελικά στην πολιτική ο ποπ σταρ Σάκης Ρουβάς;

90
Σάκης Ρουβάς, Νέα Δημοκρατία, υπόλοιπο Αττικής,

Αν αληθεύουν οι πληροφορίες που έχει το parapolitika.gr, θα δούμε τον γνωστό έλληνα τραγουδιστή υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία.

Η φημολογία για ένταξη του σε πολιτικό κόμμα άρχισε από τη στιγμή που εμφανίστηκε στο δημοψήφισμα, στηρίζοντας ένθερμα την καμπάνια του «Ναι».

Όπως γράφουν τα parapolitika, «ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με κορυφαία στελέχη της ΝΔ και πιθανόν και με τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ένταξη του στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, στη Β’ Αθήνας με ανοιχτό το ενδεχόμενο και για την Περιφέρεια Αττικής. Πολλοί είναι αυτοί που βλέπουν με θετικό μάτι τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα λέγοντας ότι αν γίνει αυτό θα είναι πρώτος βουλευτής και με διαφορά από τον δεύτερο».

Διαβάστε επίσης:  Ο Καμμένος στον Μητσοτάκη: Εσύ με τον εξωγήινο, να το δεις με έναν ειδικό

Αναμφίβολα, ο Σάκης Ρουβάς είναι από αυτές τις προσωπικότητες που θα μπορέσει να προσελκύσει ένα κοινό που ήταν μακριά από την πολιτική και τα κόμματα και αυτός είναι και ο στόχος της Πειραιώς.

Τι λέει ο ίδιος ο Σάκης;

Πάντως, ο ίδιος δεν επιβεβαιώνει, σημειώνοντας ότι έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις μπροστά του. Δεν διαψεύδει, ωστόσο ότι τον ενδιαφέρει η πολιτική.

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξή του στο People στο Πρώτο Θέμα της Κυριακής δηλώνει μεταξύ άλλων: «Αυτή τη στιγμή είναι πρακτικά αδύνατο, με τόσα projects μπροστά μου, να συμμετάσχω ενεργά στην πολιτική. Ωστόσο, η πολιτική με ενδιαφέρει…»