Τι άνθρωπος είναι τελικά ο Μητροπολίτης ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ;

Ο «καλόκαρδος» κ.κ. Νικόλαος έχει βάλλει στόχο , να διαταράξει την ψυχική ηρεμία τόσο των μαθητών

103
Μητροπολίτης, Φθιώτιδας, εκκλησιαστικό Λύκειο,

Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ξεκίνησαν και τα ευτράπελα στη μητρόπολη Φθιώτιδος.

Ο «καλόκαρδος» κ.κ. Νικόλαος έχει βάλλει στόχο, να διαταράξει την ψυχική ηρεμία τόσο των μαθητών (του εκκλησιαστικού σχολείου Λαμίας) όσο και των γονιών και των καθηγητών τους!

«Δούρειος ίππος» το οικοτροφείο του σχολείου που φιλοξενεί τα τελευταία 100 χρόνια τους μαθητές που έρχονται από διάφορες περιοχές της Ελλάδος. Με το πρόσχημα ότι δεν μπορεί να βοηθήσει οικονομικά  για νυχτερινό φύλακα και για τη σίτιση των παιδιών!

Αποτέλεσμα… την πρώτη  εβδομάδα του σχολικού έτους τα παιδιά ήταν χωρίς φύλαξη και σιτιζόντουσαν με προσφορές των καθηγητών τους.

Δεν λείπουν όμως και τα «ευνοούμενα» παιδιά, που έσπευσε ο μητροπολίτης να τους εξασφαλίσει στέγη και διατροφή στο γηροκομείο της πόλης, αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα παιδιά.

Αξιοσημείωτο είναι πως το ένα μόνο από τα τρία παιδιά που επιλέχτηκαν πήγε στο γηροκομείο και κατάγεται από την Κίμωλο! Τα άλλα δύο παιδιά δεν προδώσανε τους συμμαθητές – συγκάτοικους τους!

Τι θα γίνει με τα υπόλοιπα παιδιά?

Διαβάστε επίσης:  Πέθανε ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Βαφείδης

Αν φύγουν τα δεκαπέντε παιδιά του οικοτροφείου, τότε θα κλείσει και το σχολείο, λόγω ανεπαρκούς αριθμού μαθητών.

O «αξιολάτρευτος» ποιμενάρχης στον αγιασμό μετέδιδε στους γονείς και στα τοπικά κανάλια ένα κλίμα αγάπης προς τους μαθητές. Ποια αγάπη όμως; Πως μπορεί να μεταφραστεί από τις πράξεις του αυτή η αγάπη;

Με τι μούτρα θα βγει στον κόσμο να κάνει κήρυγμα; Πως μπορεί και παίζει με τις ζωές ανήλιων παιδιών; Ποια είναι τα συμφέροντα του «ευσεβούς ποιμενάρχη»; Μπορεί και κοιμάται τα βράδια; Έχει συνείδηση ότι οι γονείς του εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και αυτός τους πρόδωσε;  

Και το ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: Τι έχει να κερδίσει κλείνοντας  το σχολείο;

Στο κάτω κάτω εάν αδυνατεί να συνεχίσει το έργο των προκατόχων του, επισκόπων, ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!

Μα όχι, είναι γλυκιά η θεσούλα του και δεν την αφήνει!

Μητροπολίτης, Φθιώτιδας, εκκλησιαστικό Λύκειο,