Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
19.6 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου;

Πολύ παράξενη η μέρα αστρολογικά, με γκρίνια ξεκινάμε, απίστευτη βαρεμάρα, πάλι τα ίδια και τα ίδια.

Κριός
Γλυκά μου παίζει να σας έχουν τάξει λίγο χρήμα παραπάνω και για κάποιο λόγο να μη σας το δίνουν! Κακό που τους βρήκε μπορώ να πω, γιατί ποιος ο λόγος να σας ξεσηκώσουν αν δεν έχουν σκοπό να σας τα δώσουν;;; Μουτράκια όλη μέρα, νευράκια επίσης και ένα χάος οι σκέψεις μέσα στο μυαλό σας. Εντάξει μπορείτε να κλάψετε.. μεγάλη η πίεση!

Ταύρος
Μυστήρια μας τα λέει το σύμπαν. Σήμερα κάποιο άτομο θα σας πει πολλά και διάφορα. Κάτι μπορεί να είναι αλήθεια, όμως και κάτι μπορεί να είναι ψέματα. Μη τρελαθείτε και απογειωθείτε και γίνετε τούρμπο και ξεφύγετε εντελώς. Ψυχραιμία και λογική, είτε είναι χαρμόσυνα τα μαντάτα, είτε όχι. Βέβαια παίζει να δείτε και την άλλη όψη του νομίσματος και να συγκλονιστείτε!

Δίδυμος
Ελπίζω να μη τα ήπιατε χθες κάτω από το φως το Φεγγαριού και σήμερα να μη μπορείτε να πάρετε τα πόδια σας. Γιατί όπως και να έχει, θα τρέξετε, θα αγχωθείτε, θα το παλέψετε και θα κερδίσετε κάτι. Ο στόχος είναι να δουλέψετε περισσότερο, να γεμίσει η τσέπη σας με χρήμα, να μπορέσετε να κάνετε όσα επιθυμείτε. Για ασχοληθείτε, γιατί κάθε λεπτό που περνά κρύβει και μια ευκαιρία..

Καρκίνος
Νιώθετε μια κούραση σήμερα και ας είναι Δευτέρα. Τι πειράζει; Καλό είναι να πάτε σε ένα γιατρό να κάνετε εκεί τις εξετάσεις σας, να δείτε πως όλα βαίνουν καλώς, ή χρειάζεστε καμιά βιταμίνη; Επιβάλλεται να είστε συνεπείς στη δουλειά σας, είναι περίοδος που όλοι τρέχουμε. Λίγο ζόρικη τη βρίσκω τη μέρα σας, άλλα θέλετε να πείτε και άλλα λέτε και ξαφνικά το κλίμα μπορεί να χαλάσει από μια χαζομάρα. Το νου σας!

Λέων
Αν και για αρκετούς ξεκινά στραβά η Δευτέρα, ως συνήθως, εσείς είστε μέσα στον ενθουσιασμό και στις ιδέες. Ηρεμήστε χρυσά μου, γιατί παίζει να φάτε πόρτα τρελή γιατί κανείς δεν έχει όρεξη για να λέμε την αλήθεια. Βέβαια εσείς το χαβά σας, θα κάνετε μικρές ανατροπές στο πρόγραμμά σας και θα αναστατώσετε μερικές ψυχές. Βασικά θέλετε να κουρνιάσετε στο σπιτάκι σας και δε γίνεται με τίποτα αυτό!

Παρθένος
Ζόρικη η μέρα σας να το ξέρετε αυτό! Ο ανάδρομος Ερμής τα φταίει όλα, σας επηρεάζει άμεσα, είναι και ο Ποσειδώνας σε έξαρση, αφήστε το, τι να λέμε τώρα. Αποφύγετε τις πολύωρες τις συζητήσεις, θα προκύψουν εντάσεις τρελές. Προτιμήστε να στείλετε ένα mail. Αλλιώς τα φαντάζεστε τα πράγματα και αλλιώς είναι και αυτό θα σας αγχώσει πολύ. Μη περιμένετε να βγάλετε άκρη το τοπίο είναι πολύ θολωμένο.!

Ζυγός
Είμαι σίγουρη πως τις μέρες αυτές, κοιτάξατε το ταμείο σας και είδατε με μεγάλη έκπληξη πως έχετε μαζέψει πέντε φράγκα. Μεγάλη η έκπληξη, αφού είστε super σπάταλοι, όμως όταν βάζετε τέτοιο στόχο, μεγάλη και η πρόκληση. Να καθίσετε φρόνιμα γιατί ο ανάδρομος Ερμής φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις, που σημαίνει πως αν κάτι δε τραβά, αφήστε το για αργότερα. Μην επιμένετε, τσάμπα κόπος!

Σκορπιός
Κάποιος σας χρωστά χρήματα και δε σας τα δίνει και είστε έτοιμοι για μάχη. Μη πιστέψετε κουβέντα από αυτά που θα σας πουν, εσείς να επιμείνετε μέχρι θανάτου που λέμε. Ο ανάδρομος Ερμής ξεκίνησε τα τερτίπια του, συνεπώς θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας και από την άλλη να χαλαρώσετε και να κάνετε πίσω. Ενδιάμεσες συμπεριφορές. Αποφύγετε τα πολλά τα λόγια.

Τοξότης
Δυο θέματα σας βασανίζουν, το σπίτι σας και η δουλειά σας. Πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να μοιράσετε το χρόνο σας σωστά, έτσι ώστε όλα να ρολάρουν όπως πρέπει. Να μην έχει κανένας παράπονο. Δύσκολο αυτό, όμως αν κάνετε πάσα μερικές από τις αρμοδιότητες που έχετε, τότε τα πράγματα αλλάζουν. Συνεπώς ζητήστε να σας βοηθήσουν, όπου εσείς πιστεύετε πως έχετε ανάγκη και βρείτε τις ισορροπίες ξανά!

Αιγόκερως
Από τη μια είστε γοητευτικοί και ερωτεύσιμοι και από την άλλη σκληροί και ψυχροί πω πω πω! Τέτοια μέρα είναι σήμερα, διχασμένη από όλες τις απόψεις. Μαθαίνετε διάφορα μυστικά και συγκλονίζεστε. Μη χάνετε το χρόνο σας με αηδίες, παίζει να είναι λόγια του αέρα. Κλείστε τις εκκρεμότητες που έχετε, γιατί ο ανάδρομος Ερμής έχει σκοπό να βάλει μπλόκο. Τι λέτε, θα προλάβετε να το περάσετε ή υπομονή μέχρι τις 23;;; χαχα..

Υδροχόος
Και επειδή είστε και παράξενα παιδιά, σήμερα θα αποφασίσετε να κάνετε μια τσάρκα βραδινή. Όσο λιγότεροι έξω, τόσο το καλύτερο. Καλά να περάσετε σας εύχομαι, αν είναι να φτιάξει το ψυχολογικό, χαλάλι! Και για να σοβαρευτούμε τώρα, αποφύγετε οτιδήποτε έχει σχέση με το χρήμα. Δεν είναι καλές ημέρες για να κάνετε οικονομικές συμφωνίες, ούτε να δώσετε τα χέρια, αλλά ούτε για να δουλέψετε δίχως να πληρωθείτε. Να είστε πονηροί!

Ιχθύς
Μέσα στις απορίες σας βρίσκω, μπορεί να είναι και η μέρα των ερωτήσεων. Εννοείται πως είστε εκτός τόπου και χρόνου, ως συνήθως, ζείτε στο κόσμο το δικό σας το φανταστικό. Μη περιμένετε να λάβετε απαντήσεις, γιατί για σήμερα δεν υπάρχουν, το σύμπαν έχει μπερδέψει τα μπούτια του! Μη πιστέψετε λέξη, ούτε σε υποσχέσεις, τα ψεματάκια είναι παντού και κάποιος θα θελήσει να σας ρίξει μπόλικη στάχτη.. Το νου σας!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα 18 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι Σάμιοι...

Σαν σήμερα 17 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Παγκόσμιες ημέρεςΠαγκόσμια...

Σαν σήμερα 16 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Ο πλοίαρχος...

Σαν σήμερα 15 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1825: Ο Μεχμέτ...