Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
19.7 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 23 Οκτωβρίου;

 

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας!

ΚΡΙΟΣ

Η φιλοδοξία είναι αυτή που σήμερα σας σπρώχνει στην περιπέτεια..ωστόσο φροντίστε τα δύσκολα το πρωί,τακτοποιήστε πρακτικά ζητήματα κι ανάγκες που δεν σηκώνουν αναβολή και μετά σπαταλήστε την ενέργειά σας όπου θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές είναι οι προκλήσεις της ημέρας αυτής Ταυράκια μου,πολλές και οι ευκαιρίες.Η σελήνη παραμένει στα οικονομικά θέματα,προσφέροντας κίνητρα στις σχέσεις σας και βάση αυτών να βάλετε νέους στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικρατεί μια ασάφεια στον εργασιακό χώρο και θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Λίγο η πολυαστρία εκεί,λίγο τα οικονομικά που σας ενώνουν και γίνονται προτεραιότητα,όλα.. ακομα κι οι φιλικές σχέσεις,απαιτούν λύσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε ανάγκη απο ξεκούραση και καλή παρέα σήμερα,ο κυβερνήτης σας απ΄την καθημερινότητά σας σας κουράζει..μια συνάντηση με φίλους ή αγαπημένα συγγενικά πρόσωπα ηταν αρκετή να σας ρίξει..τωρα να χαλαρώσετε.

ΛΕΩΝ

Περίεργη μέρα η σημερινή,ο Ήλιος πέρασε στον Σκορπιό και κόντρα με τον Ουρανό φέρνει απρόοπτα στο σπίτι και την καριέρα.Μικροπροβλήματα θα υπάρξουν στην επικοινωνία με την οικογένεια που θα φέρουν παρεξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα κάποιος συνεργάτης φαίνεται να σας βγάζει έξω απο τα όριά σας προκαλώντας σας επιδεικτικά.Ο κυβερνήτης σας στην προσπάθεια του να σας ισορροπήσει παρασύρει κι ο Ουρανός στα οικονομικά,σας χρεώνει..

ΖΥΓΟΣ-

Μαλλον θα χρειαστεί να κάνετε μεγάλες προσπάθειες για να υπάρξει ηρεμία στο σπίτι και τη δουλειά,οι συμπεριφορές είναι αψυχολόγητες.Μόνο συζήτηση και συνεργασία θα φέρουν αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καταρχήν χρονια σας πολλά Σκορπιοί μου απο σήμερα ξεκινά η γενέθλεια περίοδός σας.Καλη μέρα η σημερινή,με μικρές καθυστερήσεις κι αναθεωρήσεις,όμως λόγο της αντίθεσης Ηλιου-Ουρανού και κάποιων αλλοπρόσαλλων καταστάσεων.Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδωνα ωστόσο,ευλογεί τα προσωπικά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗ

Αποφασισμένοι να διατηρήσετε την ηρεμία σας αλλά και την τσέπη σας είσαστε σήμερα,κάτω απο μια περίεργη και ευκολη γενικά ημέρα..η σελήνη είναι στο ζώδιό σας κι απαλύνει τις όποιες σας ανησυχίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ουρανό σε καλή σχέση με τον κυβερνήτη σας μπορείτε να ελπίζετε σε κάτι καλό.Παρ΄όλα αυτά και λαμβάνοντας υπόψη τη δυσκολη οψη της Αφροδίτης με τον φιλοξενούμενό σας όλα για σας μοιάζουν μπερδεμένα..βλέπετε,είναι κι η Σελήνη είναι στα χωρικά ύδατα του Κρόνου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα κρύβει παγίδες φίλοι μου παρ΄οτι εσείς δεν το καταλαβαίνετε.Ο κυβερνήτης σας είναι σε αντίθεση με τον Δία και τον Ηλιο περιορίζοντας την δημιουργικότητα στις επαγγελματικές σχέσεις και σείς…δοσμένοι στις υποχρεώσεις!

ΙΧΘΥΣ

Ψαράκια μου ο Ήλιος προκαλεί,τα οικονομικά σας φοβάμαι πως κινδυνεύουν και σείς στη δύνη της Αφροδίτης..αγρόν αγοράζετε! Οι εξελίξεις εκεί έχουν απρόβλεπτο χαρακτήρα και σας αναστατώνουν.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...

Σαν σήμερα – 26 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Τα σημαντικότερα γεγονότα της Τρίτης 26 Μαρτίου Γεγονότα 1821: Η επαναστατική σημαία των Σπετσών Οι πρόκριτοι Πάνου...

Σαν σήμερα 24 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι...