Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.5 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 31 Δεκεμβρίου;

ΚΡΙΟΣ: Στις 2 που Ουρανός επανέρχεται σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, από εσάς εξαρτάται αν θα απαιτήσετε να εργάζεστε λιγότερο και με καλύτερες συνθήκες.

Ναι μεν σας περιμένει πολύ δουλειά, υπερωρίες και υπερβολικός φόρτος εργασίας, αλλά οι ανταμοιβές θα είναι πολύ καλές. Οι νέες ευκαιρίες για βελτίωση της θέσης σας, θα αλλάξει το σκηνικό για τους περισσότερους από εσάς, γι’ αυτό μην είστε τόσο αυστηροί με συνεργάτες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αμελήσετε και αδιαφορήσετε τα σημάδια, για να μπορέσετε να ξαναβρείτε γρήγορα τη φόρμα σας.

Εκμεταλλευτείτε την αισθητική σας εικόνα που θα είναι καλή για να την κάνετε ακόμα καλύτερη. Προωθήστε τα εργασιακά σας θέματα, ετοιμάζοντας το έδαφος, κάνοντας τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις και προσέχοντας ακόμα και τις λεπτομέρειες. Αυξάνεται ο ερωτισμός σας και σας κάνει πιο ευάλωτους συναισθηματικά τόσο προς το σύντροφό σας , όσο και προς τα άτομα της οικογένειάς σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η υγεία και η ασφάλειά σας απαιτούν την αμέριστη προσοχή σας για να μην ενεργοποιήσετε κάποιο χρόνιο πρόβλημά σας.

Είστε εγκλωβισμένοι σε ένα περιβάλλον που δεν μπορείτε να ξεφύγετε. Οι εναλλαγές των συναισθημάτων σας θα είναι αρκετές για να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί στις νέες συνθήκες. Οι αλλαγές θα σχετιστούν πρωτίστως με τις επαγγελματικές εξελίξεις που δε θα σας ευχαριστήσουν ιδιαίτερα, αλλά αν κάνετε υπομονή στη συνέχεια θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακόμα και μια νέα σχέση διαφαίνεται στον ορίζοντα που ναι μεν θα σας αναστατώσει, αλλά θα σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα.

Εάν έχετε ανακαλύψει τις πραγματικές σας ανάγκες, τολμήστε να ζητήσετε την κάλυψή τους. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρχει μια μικρή κινητικότητα, για να εξυπηρετηθείτε στην κάλυψη των άμεσων αναγκών σας. Για κάποιους λόγους θα χρειαστείτε περισσότερα χρήματα και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείρισή τους, για να μη βρεθείτε σε δύσκολη κατάσταση.

 

ΛΕΩΝ: Θα προκληθεί αναστάτωση στον οικονομικό σας τομέα και η κρίση σας θα είναι αρκετά μπερδεμένη ώστε να πάρετε σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις σας.

Ευκαιρίες να προωθήσετε τα σχέδιά σας στον εργασιακό χώρο θα υπάρχουν, αλλά όλα θέλουν μέτρο. Οι μόνες παγίδες εντοπίζονται κυρίως μέσα στην ασυνεννοησία που υπάρχει σε μερικές από αυτές και αν θέλετε να το διορθώσετε, θα πρέπει να διευκρινίσετε εκ νέου τους όρους και τα ασαφή σημεία που υπάρχουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η βδομάδα μπορεί να μην είναι ότι καλύτερο για τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά είναι ιδανική για να αφιερώσετε χρόνο σε φίλους και αγαπημένα άτομα που τον τελευταίο καιρό έχετε βάλει στο περιθώριο εξαιτίας εργασιακών υποχρεώσεων.

Αισθηματικά τα πράγματα θα είναι κάπως έντονα, αλλά θα έχουν και την ομορφιά τους. Για να προωθήσετε τα σχέδια σας, προσπαθήστε να πάρετε με το μέρος σας κάποιους συναδέλφους που ήδη έχετε διαπιστώσει ότι δημιουργούν παρασκήνιο και παρασύρουν και άλλους με τα λεγόμενά τους.

 

ΖΥΓΟΣ: Επειδή, οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, τακτοποιήστε το τώρα, πριν υποβάλετε σε δοκιμασίες τις σχέσεις σας, αποφεύγοντας ανόητες αντιδράσεις και αντιφάσεις σε αυτά που λέτε.

Με εξυπνάδα, διπλωματία και ευέλικτες κινήσεις, μπορείτε να γυρίσετε τις καταστάσεις θετικές προς εσάς και να νιώσετε ότι έχετε απαλλαγεί από ότι σας εξουθενώνει ψυχολογικά, ενώ παράλληλα θα βρεθείτε σε πιο εποικοδομητικά κανάλια. Καλό είναι να είστε προσεκτικοί επειδή θα έχετε πολλή δουλειά και κούραση. Προσέξτε την υπερκόπωση και το άγχος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το ενδιαφέρον σας για κοινωνική προβολή θα είναι αυξημένο.

Χωρίς να λείψουν οι δυσκολίες είστε πλέον σε θέση να τις ξεπεράσετε και να στήσετε ένα νέο ύφος μέχρι τις αρχές της άνοιξης. Παρόλο που η καθημερινότητά σας θα είναι αρκετά γεμάτη, δε θα λείψουν οι ευκαιρίες που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε. Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, χωρίς να απομακρύνεστε από το οικείο περιβάλλον σας. Οι δρόμοι που θα σας ανοιχθούν θα σας βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελματικά σας σχέδια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να σκέφτεστε ψύχραιμα και λογικά πριν προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις που θα σχετίζονται άμεσα με το μέλλον σας.

Αποφύγετε περιττά έξοδα και άσκοπες επενδύσεις που θα επιβαρύνουν τον οικονομικό προϋπολογισμό σας. Ακούστε την καρδιά σας και αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα. Μην απομονωθείτε ή κλείσετε πόρτες σε άτομα που θα σας πλησιάσουν. Οι ευκαιρίες που θα έχετε οι αδέσμευτοι για να δημιουργήσετε μια σχέση που θα σας κάνει να νιώσετε γεμάτοι δε θα σας αφήσουν παραπονεμένους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 2 με τον Ήλιο στο ζώδιό σας σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, τολμήστε να προβείτε σε αλλαγές που θα καλυτερέψουν τη διάθεσή σας και εντυπωσιάστε τους γύρω σας με την αυτοπεποίθηση, τον ερωτισμό και τη γοητεία που θα εκπέμπετε.

Αυτή τη φορά εσείς θα επιλέξετε την πορεία της συναισθηματικής σας ζωής και πρέπει να φροντίσετε για το καλύτερο δυνατό. Ακόμα και μέσα από φιλικές παρέες και συντροφιές θα έχετε την ευκαιρία για νέες ερωτικές γνωριμίες, εκτός του ότι θα ανανεώνεστε και θα περνάτε καλά, οπότε έχετε έναν ακόμα λόγο να νιώθετε χαρούμενοι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μεταδώστε την καλή σας διάθεση στο περιβάλλον, αφήστε την καρδιά σας να σας καθοδηγεί και με αυτόν τον τρόπο μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές.

Το έτερόν σας ήμισυ θα είναι δίπλα σας και με τη στάση του θα σας δίνει την ασφάλεια που χρειάζεστε. Επιβάλετε να δείξετε και εσείς με τη σειρά σας πόσο ενδιαφέρεστε για το άτομό του. Μια ριζική αναθεώρηση στον τρόπο που θα επικοινωνείτε μεταξύ σας κρίνεται απαραίτητη, γι’ αυτό παρακάμψτε τα αυτονόητα και μιλήστε περισσότερο μεταξύ σας, αρχίζοντας να εκφράζετε με λόγια αυτά που πραγματικά αισθάνεστε.

ΙΧΘΥΣ: Οι δεσμευμένοι θα επιτύχετε πολύ καλή επικοινωνία με το σύντροφό σας, οπότε εκμεταλλευτείτε την παρούσα κατάσταση για να αφουγκραστείτε από κοινού τις ανάγκες και τις επιθυμίες του καθενός σας, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε τη σημαντικότητα της υπάρχουσας σχέσης σας. Οι προσωπικές και ιδιαίτερες στιγμές που θα περάσετε μαζί, θα είναι η αιτία για να απελευθερωθούν τα συναισθήματά σας και για να βαδίσετε από εδώ και πέρα με ερωτική σύμπνοια.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...

Σαν σήμερα – 26 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Τα σημαντικότερα γεγονότα της Τρίτης 26 Μαρτίου Γεγονότα 1821: Η επαναστατική σημαία των Σπετσών Οι πρόκριτοι Πάνου...

Σαν σήμερα 24 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι...