Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 16 Ιουνίου;

Μέχρι τα τέλη φθινοπώρου αναμένεται να κρατήσει η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα, που θα φέρει αντιμέτωπους τους Δίδυμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες τους και Ιχθύς με τον ρεαλισμό.

Κριός

Γενικά

Για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις, θα πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές καταστάσεις που μπορεί να καθυστερούν τα σχέδιά σου. Μην κάνεις σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μην βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες (ο Ερμής από τον Ζυγό) ευνοούν το ζώδιό σου για την επίτευξη των σκοπών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου και να κάνεις συζητήσεις για τη σχέση σου. Καλύτερα να τις αφήσεις για αργότερα, γιατί ο Άρης από τον Καρκίνο φέρνει πολύ πιο ευχάριστες καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να κάνεις ένα καλό πρόγραμμα και προπάντων απόφυγε να εκνευριστείς. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά. Καλό θα είναι πριν πάρεις αποφάσεις, να σκεφτείς εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσεις.

 

Ταύρος

Γενικά

Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι ανεβασμένη σήμερα χάρη σε κάποιες ωραίες συγκυρίες. Κάποιες προτάσεις που ενδέχεται να δεχτείς θα σε ανανεώσουν και θα σε ξεκουράσουν. Οι πλανήτες θα βοηθήσουν το ζώδιό σου προκειμένου να προβείς σε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου. Οι τελευταίες θα είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόσουν για να ανανεωθείς και να βγεις από τον κυκεώνα των προβλημάτων που μπορεί να βιώνεις το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε να διατηρήσεις μια καλή ψυχολογία απέναντι στο ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις για άλλα θέματα που σε απασχολούν. Αν ακόμη η ζωή σου είναι άδεια και δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι αυτή την περίοδο όλα μπορούν να συμβούν στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα φορτιστείς αρκετά με κάποια επαγγελματικά θέματα. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, γιατί θα κάνεις λάθη που αργότερα θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές αυτή την περίοδο, γιατί θα έχεις προβλήματα. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και πηγαίνουν καλύτερα.

Δίδυμος

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα διακρίνεσαι από μεγάλη οργανωτικότητα και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα που σε άγχωναν στο παρελθόν. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις και να λύσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε ό,τι έχεις να πεις στο ταίρι σου να το πεις με πάρα πολλή ηρεμία και προπάντων να μην απομακρύνεσαι. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην παρατάς τις προσπάθειες για να κάνεις μια καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις προβλέπονται στα επαγγελματικά σου. Οι συνεργασίες που έχεις κάνει θα αποφέρουν θετικά αποτελέσματα. Στον οικονομικό τομέα, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.

Καρκίνος

Γενικά

Βλέπεις τα πράγματα και τις καταστάσεις με τον δικό σου τρόπο και έτσι κινείσαι. Θα πρέπει όμως να δεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αν θες να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν τον τελευταίο καιρό. Είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες ευεργετούν το ζώδιό σου με τη θετική τους ενέργεια, ώστε να μπορέσεις επιτέλους να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Εσύ που ακόμη κάνεις παρέα με τη μοναξιά, αυτή την περίοδο κινήσου γρήγορα για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκινήσεις να κάνεις καινούργια σχέδια, καθώς το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει όμως να ανησυχείς, γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχεις και πιο πολλά έσοδα.

Λέων

Γενικά

Σήμερα οι πλανήτες ωθούν το ζώδιό σου στην αναζήτηση άλλων δρόμων και ευκαιριών, μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μην δείξεις αδιαλλαξία στην επικοινωνία σου και φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, ώστε να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, έχεις κάποια ερωτηματικά σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Φρόντισε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε γεμίζει γοητεία, ώστε κανείς να μην μπορεί να μείνει αδιάφορος στο πέρασμά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά θα έχεις θετικές εξελίξεις. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Σιγά σιγά όμως η ισορροπία θα αρχίσει να αποκαθίσταται κι εσύ θα νιώσεις καλύτερα.

 

Παρθένος

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα που δεν πρέπει. Έχεις εκνευρισμό για κάποια πράγματα που είναι σε στασιμότητα. Φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και μην ξεχνάς ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κατάστρωσε μεθοδικά το πρόγραμμά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στα αισθηματικά σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε το άγχος που έχεις, γιατί ήδη έχεις ισορροπήσει αρκετά τις καταστάσεις. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αν και τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Ζυγός

Γενικά

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, κάνε μια ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση και άλλαξε τη διατροφή σου. Θα δεις ότι έτσι θα νιώσεις καλύτερα. Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου ψυχολογικά και σωματικά, καθώς και να ξεπεράσεις τις δοκιμασίες που σε ταλαιπώρησαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις έναν καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να κάνεις συζητήσεις με ταίρι σου που θα δώσουν χαρά και στους δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην έχεις ανασφάλειες για τα επαγγελματικά σου. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις με αρκετή ευκολία οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρ’ όλα τα πολλά έξοδα.

Σκορπιός

Γενικά

Σήμερα θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα δεις πολλές καταστάσεις από τη θετική τους πλευρά. Πρόσεξε μόνο η πολλή αισιοδοξία μην σε οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Ο δυναμισμός και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περάσεις πολλές ώρες με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σου χαρίσει ευχάριστες συγκινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις, αλλά καλό θα είναι πριν απαντήσεις να δεις κατά πόσο σε συμφέρουν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά σιγά και ισορροπούν κάπως, αν κι εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά.

 

Τοξότης

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα ώστε να νιώσεις καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα, ώστε να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μπαίνεις σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για τα σχέδιά σου. Οργανώσου και προετοιμάσου ανάλογα για τις καινούργιες καταστάσεις που έρχονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σε φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του. Μην ξεχνάς ότι το πλανητικό σκηνικό που σε ευνοεί, αισθηματικά, μπορεί να κάνει τη σχέση σου ιδανική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στα επαγγελματικά σου μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις κάποια θέση. Στα οικονομικά, απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα, γιατί θα πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες που σε αγχώνουν.

Αιγόκερως

Γενικά

Η υπομονή έχει και τα όριά της και εσύ, αγαπητέ Αιγόκερε, όση υπομονή και αν διαθέτεις, αρχίζεις να τα ξεπερνάς. Και αυτό δεν είναι καλό, γιατί θα ξεσπάσεις σε άτομα που δεν σου φταίνε, αφού μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Καλύτερα να δεις τι ακριβώς σε έχει κουράσει πριν ξεσπάσεις και να πάρεις αποφάσεις για το πώς θα προχωρήσεις από εδώ και πέρα στη ζωή σου, ώστε να έχεις ψυχική ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, με εξαίρεση κάποιες στιγμές που μπορεί να γίνουν συζητήσεις που θα σε κουράσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις στα επαγγελματικά σου, γιατί θα γίνουν λάθη. Αν προκύψουν κάποιες συνεργασίες, δείξε προσοχή σε αυτά που θα πεις και θα κάνεις. Στον οικονομικό τομέα, φρόντισε να μην χαλαρώσεις και οργανώσου καλύτερα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις.

Υδροχόος

Γενικά

Σήμερα υπάρχει περίπτωση να έχεις κάποια υποτονικότητα, με αποτέλεσμα να αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες που έχεις, γιατί μπαίνεις σε μια περίοδο που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, και σε περιμένουν καινούργιες υποχρεώσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου θα υπάρξουν μερικά προβλήματα με το ταίρι σου για κάποια θέματα που σε έχουν στενοχωρήσει. Απόφυγε να μπεις σε τέτοιες διαδικασίες, γιατί οι συζητήσεις δεν θα φέρουν κάποιο αποτέλεσμα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Ταύρο και σε ευνοεί αισθηματικά, να κινηθείς ανάλογα για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα κάποια γεγονότα που θα συμβούν στον επαγγελματικό τομέα θα σου επισημάνουν την ανάγκη να ρίξεις τους τόνους ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

Ιχθύς

Γενικά

Από σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, βάλε στόχο να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σου αρέσουν. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα έχεις πολύ καλή διάθεση για να τακτοποιήσεις όλα αυτά που μπορεί να εμποδίζουν τα σχέδιά σου. Αυτό θα είναι καλό, γιατί θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα. Μην διστάσεις να μιλήσεις στα δικά σου άτομα και να ζητήσεις τη βοήθειά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το ταίρι σου και μην πεις πράγματα που μπορεί να το αγχώσουν και να το προβληματίσουν. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα στα αισθηματικά σου και το μέλλον θα φέρει κάτι καλό για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, απόφυγε συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, γιατί θα εξελιχθούν σε έντονες λογομαχίες και αυτή τη στιγμή δεν σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Απόφυγε συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για αύξηση των εσόδων σου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα 29 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1430: Οι δυνάμεις...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...

Σαν σήμερα – 26 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Τα σημαντικότερα γεγονότα της Τρίτης 26 Μαρτίου Γεγονότα 1821: Η επαναστατική σημαία των Σπετσών Οι πρόκριτοι Πάνου...