Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 08 Νοεμβρίου;

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου …

ΚΡΙΟΣ: Φανείτε υποχωρητικοί εκεί που πρέπει, γιατί η διαλλακτικότητα θα σας βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση. Η σύγχυση που θα προκύψει έχει τις ρίζες της στις παρεμβάσεις τρίτων.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο σύντροφός σας θέλει όσο τίποτε άλλο να ξεκαθαρίσετε διενέξεις που σας έχουν κουράσει. Μάλλον πρέπει να αλλάξετε τακτική και να γίνετε λιγότερο απρόβλεπτοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για το καλό της σχέσης σας λειτουργήστε ενωτικά και μην το βάζετε κάτω με το παραμικρό. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων για να μη μπορεί ο σύντροφός σας να σας καταλογίσει ευθύνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε να εκτεθείτε κάνοντας κινήσεις που θα χρειαστεί να απολογηθείτε για αυτές. Με τη λογική να επικρατεί βγάλτε συμπεράσματα για θέματα που σας απασχολούν.

ΛΕΩΝ: Προσαρμόστε το πρόγραμμά σας σύμφωνα με τις συνθήκες που επικρατούν. Για να αποφύγετε περαιτέρω προβλήματα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ελέγξτε τον ενθουσιασμό σας γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη. Εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες σας δοθούν, γιατί μπορεί να παρατηρηθεί κινητικότητα στο πορτοφόλι σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε με ευγενικό τρόπο μια δύσκολη κατάσταση. Ένα φιλικό πρόσωπο θα παίξει καταλυτικό τρόπο σε μια συζήτηση που θα έχετε με το σύντροφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τολμήστε μια υγιή ανανέωση στην ερωτική ζωή και αντιμετωπίστε την με νέο πνεύμα. Τα επαγγελματικά σας ζητήματα αρχίζουν να σας αποδίδουν αυτά που περιμένατε εδώ και καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στηριχθείτε πρώτα στις δικές σας δυνάμεις και μετά στη συμπαράσταση των άλλων. Αντιμετωπίστε μαχαιρώματα που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο με ευπρέπεια και ανωτερότητά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γίνετε πιο ανεξάρτητοι στη ζωή σας γιατί δε χρειάζεται να λογοδοτείτε για κάθε σας κίνηση. Αποφύγετε με κάθε τρόπο παιχνίδια εξουσίας που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναλάβετε τις ευθύνες σε υποθέσεις που εκκρεμούν και μην αλλάζετε τις μεθόδους που λειτουργείτε. Απεμπλακείτε από καταστάσεις που θα σας αποσπάσουν από τα καθήκοντά σας.

ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε τις απαιτήσεις των άλλων, να επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή. Μόνο αν καθίσετε και τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας, θα δείτε ξεκάθαρα τι έχει συμβεί.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα 29 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1430: Οι δυνάμεις...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...

Σαν σήμερα – 26 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Τα σημαντικότερα γεγονότα της Τρίτης 26 Μαρτίου Γεγονότα 1821: Η επαναστατική σημαία των Σπετσών Οι πρόκριτοι Πάνου...