Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
12.6 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου;

Η μέρα σήμερα αστρολογικά είναι αφιερωμένη στο φλερτ. Απίστευτο και όμως αληθινό, μόλις χαλάρωσε λίγο το σύμπαν, σκάει μύτη η Αφροδίτη, πατάει πόδι, πεισμώνει και μοιράζει έρωτα και πονηρές ματιές στο κόσμο!

Μη χαίρεστε, μέχρι το βραδάκι ότι συμβεί, γιατί το αύριο είναι λίγο εως πολύ μυστήριο! Έτσι πάει. Μια κρύο και μια ζέστη! Σωστά;;;

 

Κριός
Μια πολύ καλή μέρα σας ξημέρωσε, έχετε τα κέφια σας και αυτό θα φανεί κυρίως στη δουλειά σας. Ο σκοπός είναι να κλείσετε ότι εκκρεμότητες υπάρχουν, που σημαίνει πως θα συνεργαστείτε ομαλά, με οποιονδήποτε χρειαστεί για να συμβεί αυτό. Ζητάτε λεφτά με διάφορους τρόπους!

Ταύρος
Ιδανική μέρα για φλερτ! Το σύμπαν επιμένει, που σημαίνει πως όλο και κάποια ύπαρξη μπορεί να εμφανιστεί μπροστά σας, έτσι για να σας φτιάξει το ψυχολογικό. Μπορεί όμως να πάρετε και ένα ευχάριστο μαντάτο με θέμα το χρήμα. Κάτι πολύ όμορφο έρχεται, που σας βοηθά να πάρετε τα πάνω σας!

Δίδυμος
Κάτι ετοιμάζετε εσείς και πρέπει να είστε και σε καλή ψυχολογική κατάσταση και σε σωματική. Εντάξει στο θέμα της διατροφής, οι περισσότεροι το έχετε, όσο για τα άλλα, στο χέρι σας είναι να ξεπεράσετε τις αρνητικές τις σκέψεις και να δείτε το μέλλον σας πιο λαμπρό. Προετοιμαστείτε για αυτά που θα έρθουν!

Καρκίνος
Όμορφη η μέρα σας, αφού θα βρείτε το χρόνο για να βολτάρετε και να δείτε τους φίλους σας. Εξαφανιστείτε από τη δουλειά με το πιο διακριτικό τον τρόπο και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στους ανθρώπους σας, σε εκείνους που τέλος πάντων σας φτιάχνουν το κέφι. Τυχερή ημέρα αν γυρεύετε για εργασία!

Λέων
Ψάχνεστε για αλλαγές και κάνετε τους δικούς σας τους ανθρώπους άνω-κάτω! Όλο ιδέες είστε, ξεσηκωμένοι, ενθουσιασμένοι και η αλήθεια είναι πως όλο και κάτι μπορεί να πραγματοποιηθεί έτσι ξαφνικά! Επικοινωνήστε σε βάθος, συνεργαστείτε, υποστηρίξτε με όλο σας το είναι τις απόψεις σας.

Παρθένος
Παίζει να μαλλιάσει η γλώσσα σας από το πολύ το μπούρου-μπούρου! Ή που δε θα μιλάτε σε ψυχή, ή που θα βγάζετε τα εσώψυχά σας! Εκμεταλλευτείτε αυτό το επικοινωνιακό το χάρισμα, κυρίως σε θέματα εργασιακά και περάστε τα μηνύματα που θέλετε με το πιο χαρωπό τρόπο. Κερδισμένοι θα βγείτε!

Ζυγός
Από κάπου ζητήσατε χρήματα εσείς και σήμερα θα λάβετε τις απαντήσεις σας. Γεμίζει το πορτοφόλι, όμως μη τάξετε λαγούς και πετραχήλια για αυτό. Την ανάσα σας πάντως τη παίρνετε. Αυτό φυσικά δημιουργεί ερωτική διάθεση, που σημαίνει πως καλό είναι να υπακούσετε στις επιθυμίες σας!

Σκορπιός
Κάτι ευχάριστο θα μάθετε σήμερα, το σύμπαν επιμένει πως παίρνετε λεφτά από κάπου. Παραπάνω φυσικά και απογειώνεστε από χαρά! Για να δούμε.. Ο Ερμής στο ζώδιό σας, σας ξεσηκώνει για βόλτες, εκδρομούλες και νέες αρμοδιότητες. Από όλα τα καλά, μπαίνετε στο παιχνίδι πολύ δυναμικά!

Τοξότης
Ναι μεν σήμερα είναι η μέρα της βόλτας, όμως κάτι πολύ μυστήριο μπορεί να συμβεί. Καταρχήν ξεχάστε το σπίτι σας, ακολουθήστε τη παρέα σας, επιβάλλεται να βρεθείτε σε εκείνο το μέρος. Μια συνάντηση μοιραία, σας γοητεύει, σας μαγεύει και παίζει να ερωτοτροπήσετε με πολύ πάθος!

Αιγόκερως
Ένα μαντάτο χαρωπό φτάνει στα αυτιά σας και ξεσηκώνεστε για τα καλά. Μια καλή κουβέντα; Μια πληροφορία ιδιόμορφη; Σίγουρα θα γιατρέψει τη καρδιά σας, εν μέρει φυσικά! Ιδανική ημέρα για φλερτ, για βόλτες, για να στείλετε εκείνο το μήνυμα, δε ξέρετε ποτέ τι μπορεί να συμβεί. Χαλαρώστε και απολαύστε!

Υδροχόος
Είναι από εκείνες τις μέρες που κάθε επαφή, μπορεί να πραγματοποιήσει κάποιες από τις επιθυμίες σας. Και εκεί που νομίζετε πως μπορείτε να φτάσετε μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο, τα σημάδια σας δείχνουν πως μπορείτε να πάτε παραπέρα. Αυτό και μόνο σας ενθουσιάζει τρελά!

Ιχθύς
Να ντυθείτε ωραία σήμερα, γιατί θα σας φλερτάρουν όπως και να έχει. Τουλάχιστον να νιώθετε όμορφα για να ανταποδώσετε φυσικά. Πολλές γνωριμίες προκύπτουν από τη μια στιγμή στην άλλη και γυαλίζει το ματάκι σας κανονικά. Ιδανική μέρα για να δώσετε τα χέρια και να προχωρήσετε παρακάτω!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτό δεν έχει ξανά γίνει στο J2US: Πάγωσε ο Κοκλώνης με την απόφαση της...

Μια τεράστια ανατροπή είχε απόψε 16/3 το Just the 2 of us. Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της με τον Στέλιο Δρουμαλιά,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, άρα η σημερινή πρόβλεψη υπόσχεται...

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν πάντα άγχος για τα χρήματα

Ορισμένα ζώδια δεν μπορούν παρά να αγχώνονται για τα χρήματα που έχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Φαίνεται να έχουν πάντα τα χρήματα στο μυαλό τους,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 16 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Κριέ μου, σήμερα η ημέρα έχει λίγες εξελίξεις και για εσένα, μιας και η Σελήνη από τους Διδύμους...

Ποια παροιμία χαρακτηρίζει το κάθε ζώδιο

Αν μας ζητούσαν να χαρακτηρίσουμε τον/την φίλο/η μας με μια παροιμία, ποια θα χρησιμοποιούσαμε; Η λαϊκή σοφία όμως έχει μεριμνήσει και γι΄αυτό. Σας παρουσιάζουμε μερικά...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 15 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Φίλε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, η διάθεσή σου αλλάζει αρκετά...

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Το έντονο φλερτ με την τραγουδίστρια Τιάνα Τέιλορ σε πάρτι

Σε πάρτι πριν τα Όσκαρ ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Tιάνα Τέιλορ. Ο 49χρονος Λεονάρντο εθεάθη να… φλερτάρει την...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα 18 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι Πετμεζαίοι...

Σαν σήμερα 17 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι πρόκριτοι...

Σαν σήμερα 16 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1872: Διεξάγεται ο...

Σαν σήμερα 15 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1838: Η...