Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 01 Αυγούστου;

 

 Ο σκοτεινός Πλούτωνας, ο κρυφός, πρωταγωνιστής του Αυγούστου 2017,

 

Ο Αύγουστος είναι μια ανάσα, έρχεται με γοργούς ρυθμούς. Είναι ένας εντυπωσιακός μήνας αστρολογικά, μας το φιλούσε το σύμπαν έκπληξη! Λυπάμαι που το λέω, αλλά τα μαντάτα δεν είναι και τόσο ευχάριστα, αναρωτιέμαι τι μπορεί να συμβεί; Να μας φάει κανένας καρχαρίας, μπας και ησυχάσουμε; Τι σκόρδα και μπλε χάντρες; Τι εννοεί ο ποιητής; Πως θα πέσουμε τα ανάσκελα από τα γεγονότα; Να ξέρω να πάρω τα χάπια μου μαζί στις διακοπές.. έτσι καλού-κακού!

Λοιπόν, από τις 4/8 και μέχρι τέλος του Αυγούστου, ο Δίας με το Πλούτωνα, συνωμοτούν εναντίον μας! Μια φιλόδοξη δυναμική ύπαρξη, μαζί με μια σκοτεινή, εγκληματική μορφή! Μας ρώτησε κανείς, αν θέλουμε να το ζήσουμε και αυτό; Λέτε να βιώσουμε καμιά επανάσταση τρελή και αλλοπαρμένη, ενώ μαυρίζουμε τα κορμιά μας στις παραλίες;;;

Πέρα της πλάκας όμως, οι σκοτεινές δυνάμεις θα είναι έντονες, γεγονός που θα προκαλέσει πολύ ίντριγκα, έντονο ανταγωνισμό κυρίως για οικονομικά ζητήματα, θα βγουν τα φτυάρια και πολλά μυστικά θα σκάσουν στην επιφάνεια και τρεχάτε ποδαράκια μου.. Κάτι πρέπει να τελειώσει, για να προκύψει μια νέα αρχή, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε ερωτικό! Ζήλειες, κλάματα και δράματα, μες στο κατακαλόκαιρο!

 

 

Κριός
Είστε σίγουροι πως τις μέρες του Αυγούστου θα τα βρείτε με το σύντροφό σας, θα αγαπήσετε ξανά και πως ότι προβλήματα έχετε θα εξαφανιστούν! Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά θα φάτε πόρτα! Γιατί ο Πλούτωνας δε συγχωρεί και ότι πρέπει να τελειώσει, το εξαφανίζει τσακ μπαμ! Για αυτό, μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο και μη φαντάζεστε διάφορα. Οι πράξεις θα δείξουν την αλήθεια. Μπορεί ακόμα και να ζηλέψετε, να δείτε κάτι και να σας γυρίσει το μάτι! Πω πω πείσμα και κακό! Μάχιμο το καλοκαίρι σας, το φαρμάκι που θα στάξετε, θα είναι ανεπανάληπτο!

Ταύρος
Στο μάτι του Κυκλώνα, γιατί έτσι γουστάρει το σύμπαν! Άλλωστε όλη τη χρονιά έχει φροντίσει ο Πλούτωνας να κάνετε παρέα με τη μοναξιά σας. Και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα! Ότι ετοιμάζετε μπορεί να καταρρεύσει από τη μια στιγμή στην άλλη! Λέτε να ακυρωθεί καμιά πτήση και αντί να βρεθείτε στα γαλάζια νερά του Αιγαίου, να βράζετε με το ζουμί σας σε κάποιο αεροδρόμιο; Ξεχάστε τους στόχους και τα όνειρα, δε πρόκειται να συμβεί τίποτα απολύτως! Στα μέσα του μήνα η Αφροδίτη βάζει το χεράκι της, για να προκύψει και μια ερωτική αναμπουμπούλα! Πανικός;;;

Δίδυμος
Και αντί να κάνετε διακοπές και να ξεκουράζεστε, μπορεί ξαφνικά να χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας! Μη το πείτε ούτε του Παπά! Είστε από τις λίγες τις περιπτώσεις που δε σας πιάνει και τόσο το γεγονός! Εννοείται πως δε θα είναι εύκολο, αφού κάτι θα σας ενοχλήσει, κάποιος μπορεί να σας βάλει τρικλοποδιά και να πεισμώσετε και να του τη βγείτε με κόκκινο! Η επιτυχία είναι όλη δική σας, μετά από πολύ κόπο, όμως θα πρέπει να είστε προσγειωμένοι και καθόλου υπερβολικοί. Να έχετε κατά νου, πως όποιος ζητάει πολλά, χάνει και τα λίγα!

Καρκίνος
Γλυκά μου πλασματάκια, να πάρετε τα ηρεμιστικά σας, γιατί ο Αύγουστος ερωτικά θα είναι ένας επεισοδιακός μήνας! Ο Πλούτωνας που λέτε, θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στη προσωπική σας τη ζωή, θα σας ανοίξει τα μάτια, γιατί πρέπει να μάθετε την αλήθεια! Απιστίες μυρίζομαι για εσάς τους δεσμευμένους, που σημαίνει πως τα μυστικά που θα σας αποκαλυφθούν θα σας κάνουν να ζηλέψετε και να πάθετε αμόκ! Τρομάζω, γιατί γίνεστε επικίνδυνοι όταν κάποιος εισβάλει στα χωράφια σας! Αρκετοί επίσης βάζουν το χεράκι τους για να χωρίσετε! Οι ελεύθεροι μη προσμένετε καλοκαιρινούς έρωτες.. Έχει πολύ πίκρα το θέμα!

Λέων
Με το που θα κάνετε πως φεύγετε για διακοπές, ξαφνικά θα σας σκάψουν το λάκκο και θα σας χώσουν βαθιά, σε θέματα εργασιακά. Κάποιος ζηλεύει τη θεσούλα σας, κάποιος θα προσπαθήσει να σας τη πάρει και μπορεί να γυρίσετε πίσω, να δώσετε τη μάχη σας! Ελάτε να τον φτύσουμε παρέα το Πλούτωνα, που δε θέλει να σας αφήσει να ηρεμίσετε με τίποτα. Ανταγωνισμός στο φουλ, λίγο πριν βουτήξετε τα δαχτυλάκια σας στη παραλία. Να πάτε στο γιατρό αν χρειάζεται, να αντιμετωπίσετε θέματα υγείας, γιατί μπορεί να ανεβάσετε πυρετό από τη μια στιγμή στην άλλη. Ξέρετε τι λέω;;; Κλείστε το κινητό, απενεργοποιήστε τα social media και άντε γεια!

Παρθένος
Πάλι καλά, εσάς δε σας πιάνει και τόσο το γεγονός! Δε θα ζήσετε δράματα και κλάματα. Όμως, ο Πλούτωνας θα βρει τον τρόπο να σας αναστατώσει κάπως, γιατί δε γίνεται αλλιώς! Και εκεί που νομίζετε πως βγαίνετε οικονομικά για το μήνα Αύγουστο, εκεί ξαφνικά μπορεί να προκύψουν διάφορα έξοδα και να βρεθείτε αλλού για αλλού.. Προετοιμαστείτε λοιπόν ψυχολογικά, κάντε τα κουμάντα σας, μαζευτείτε και ξεχάστε τις ιδέες περί ανανέωσης γκαρνταρόμπας, ξεπεράστε το ακριβό το νησί! Όσο πιο μαζεμένοι είστε, άλλο τόσο μπορεί να τη σκαπουλάρετε!

Ζυγός
Δε ξεφεύγετε με τίποτα από το γεγονός, αφού ο Δίας βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό σας, για αυτό πάρτε βαθιές ανάσες και προετοιμαστείτε! Ο Πλούτωνας ξαφνικά, θα θελήσει να σας κάνει πολύ αυστηρούς και σκληρούς με τους δικούς σας τους ανθρώπους. Κόβετε τα λουριά, ξεχωρίζετε τα δικά σας, τα κεκτημένα σας, δε ξέρω, μπορεί να χωρίσετε και τη περιουσία σας! Παθαίνετε ένα αμόκ, εντάξει τι θέλετε, το εξοχικό; το αμάξι; το σπίτι; Μήπως να σηκώσετε ότι υπάρχει στις τράπεζες; Ανασφάλεια στο φουλ! Ευτυχώς που τα φιλαράκια θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και θα σας δίνουν τα υπογλώσσια ένα-ένα..! Βρε τι πάθαμε..

Σκορπιός
Ακούω φωνές! Το τραγούδι του Αυγούστου! Αν και γουστάρετε το σκοτάδι, μεγαλουργείτε μέσα από αυτό, ο Πλούτωνας θα σιγοντάρει στο έργο σας και θα σας κάνει πιο παράξενους από ποτέ! Μέσα στο κατακαλόκαιρο σας πιάνουν ανταγωνιστικές τάσεις, θέλετε να είστε οι καλύτεροι και οι μοναδικοί στο κόσμο όλον! Θα είναι ερωτικό το ζητούμενο; Θα είναι επαγγελματικό; Πάντως το τόσο θα το κάνετε άλλο τόσο, θα φαντάζεστε διάφορα, θα κάνετε αρνητικά σενάρια και θα μεταμορφωθείτε σε κανονικούς Σκορπιούς και θα δαγκώσετε μέχρι εκεί που δε φτάνει. Το νου σας στο τι λέτε και στα ξεσπάσματα! Σκιάχτηκα!

Τοξότης
Ίσως να είστε έτοιμοι να κάνετε το μεγάλο το βήμα, σε ένα επαγγελματικό σχέδιο που έχετε. Με το Πλούτωνα να σκορπάει το χάος, θα σας έλεγα να καθίσετε στα αυγά σας, γιατί παίζει να το χάσετε το χρήμα και να βρεθείτε αλλού για αλλού. Συγκρατηθείτε, αλυσοδεθείτε, πάντως προφυλάξτε τη περιουσία σας, γιατί παρασύρεστε από σκοτεινές, μυστήριες, δυνάμεις. Αντισταθείτε στους πειρασμούς, ότι και αν σημαίνει αυτό και από το πεζοδρόμιο. Μπορεί από την άλλη να περιμένετε κάτι λεφτά να έρθουν και να μην έρθουν ποτέ. Να τα υπολογίζατε και να πέσετε έξω. Για ψάξτε το από τώρα, μπας και σώσετε τίποτα!

Αιγόκερως
Σηκώνω τα χέρια ψηλά με τη περίπτωση τη δική σας! Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει κάτι στο ζώδιό σας και οι λοιποί να μη πέσουμε στα ψυχοφάρμακα; Ο Πλούτωνας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, ανάδρομος μάλιστα, να σας το θυμίσω, αντλεί πολύ αρνητική ενέργεια από εσάς, σκέφτεστε καταστροφές και ότι το χειρότερο και πάει λέγοντας! Εντάξει είστε απαισιόδοξοι ως χαρακτήρες, αλλά τα σενάρια που θα κάνετε μέσα στον Αύγουστο, απλά δεν υπάρχουν. Ποιος Νοστράδαμος και ποιος πάτερ Παίσιος;;; Ξεπερνάτε τα πάντα όλα! Ναι μεν να είστε ανταγωνιστικoί, σκληροί και αδίστακτοι, σε όσους όμως θέλουν να σας κάνουν κακό. Να φορέσετε και τη μαύρη σας τη μπέρτα.. να έχετε και όλο το look!

Υδροχόος
Πάρτε βαθιές ανάσες, πάρτε και τα χάπια σας, γιατί θα τα χρειαστείτε! Ο Πλούτωνας ξαφνικά σας βάζει σε ένα τριπάκι απίστευτο. Καχύποπτοι ως συνήθως, θα κάνετε κινήσεις από ζήλο και μόνο και το πάθος σας, να είστε οι πρώτοι και οι καλύτεροι. Ανταγωνιστικοί σε όλα τα επίπεδα, γιατί μέχρι στιγμής, η χρονιά που διανύουμε, σας απέδειξε πως είστε ικανοί για τα πάντα, πως έχετε το χάρισμα σε ότι σας αρέσει, είστε παθιασμένοι και ζωντανοί άνθρωποι. Και δε χαρίζεστε πια σε κανέναν. Και θα το δείξετε αυτό με κάθε τρόπο. Για αυτό προετοιμαστείτε για κάποια εμπόδια, για μερικές αναβολές, μη τρελαθείτε, υπάρχουν και καλύτερα!

Ιχθύς
Γλυκά μου φτάσαμε και σε εσάς.. Είστε που είστε από μόνοι σας κάπως παράξενοι τύποι, ο Πλούτωνας θα σας κάνει βουντού και ξαφνικά θα τους βλέπετε όλους για εχθρούς. Γίνεστε καχύποπτοι και κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Εντάξει σπάνια πέφτετε έξω, όμως φτάνετε στα άκρα και κάνετε πέρα ανθρώπους που σας βασανίζουν, που σας κοροϊδεύουν, που δε θέλουν το καλό σας και σας εκμεταλλεύονται. Η επανάσταση του αιώνα θα είναι αυτή, γιατί είστε και ευαίσθητοι τύποι και δε σας αρέσει να πληγώνετε τους άλλους. Προστατέψτε τα λεφτά σας και μη χαρίζεστε σε κανέναν. Εκεί θα φανεί η αλήθεια.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...

Σαν σήμερα – 26 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Τα σημαντικότερα γεγονότα της Τρίτης 26 Μαρτίου Γεγονότα 1821: Η επαναστατική σημαία των Σπετσών Οι πρόκριτοι Πάνου...

Σαν σήμερα 24 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι...