Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
21.2 C
Athens

Τι προβλέπουν τα κινέζικα ζώδια για το 2017 – Μάθετε ποιο ζώδιο είστε

Το κινέζικο ωροσκόπιο βασίζεται σε ένα κύκλο 12 ετών, με ένα ζώο να αντιπροσωπεύει κάθε χρόνο. Το κινέζικο ζώδιο που αντιστοιχεί στον καθένα καθορίζεται από το έτος γέννησης και οι Κινέζοι πιστεύουν ότι έχει βαθιά επίδραση στην προσωπικότητα, τις σχέσεις και το πεπρωμένο.

Σύμφωνα με την κινεζική λαογραφία, η σειρά των ζωδίων προσδιορίστηκε από έναν αγώνα που κέρδισε ένας έξυπνος ποντικός, ο οποίος καβάλησε ένα βόδι και τερμάτισε πρώτος. Έτσι ο ποντικός είναι το πρώτο ζώο του κινέζικου ωροσκοπίου και ακολουθείται από το βόδι.

Το 2017 είναι το κινέζικο έτος του πετεινού και ξεκίνησε μόλις χτες (28 Ιανουαρίου 2017) και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2018.

Το 2017 πιστεύεται ότι όποιος ανήκει στο ζώδιο του πετεινού θα έχει μια καλή χρονιά με πολλές ευκαιρίες.

Ο πίνακας που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε σε ποιο κινέζικο ζώδιο ανήκετε:

 

Τα χαρακτηριστικά του κάθε κινεζικού ζωδίου και οι προβλέψεις για το 2017:

Ποντικός: έξυπνος και γοητευτικός. Περίεργος μερικές φορές, τα οικονομικά είναι το κύριο κίνητρο του. Αν κάποιες σχέσεις σας προβλημάτιζαν, τώρα οι συγκρούσεις και οι παρεξηγήσεις θα εξαφανιστούν.

Βούβαλος: επίμονοι και ευθείς τύποι. Κάποιες φορές ξεροκέφαλοι. Θα κάνετε νέους φίλους, ίσως ακόμη και μεταξύ των συναδέλφων ή των συνεργατών σας. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε μια ρομαντική σχέση

Τίγρης: Γενναίοι και ανεξάρτητοι όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο. Στα αρνητικά τους, ότι κοκορεύονται για τις πράξεις τους. Εάν θέλετε την αρμονία στην οικογένειά σας, απαλλαγείτε από το έντονο άγχος σας για πολλά θέματα.

Λαγός: δημοφιλές ζώδιο, καθώς είναι ειλικρινές και αποφεύγει τις συγκρούσεις. Λόγω της μεγάλης τους ευαισθησίας, είναι συνήθως διστακτικοί. Το 2017 θα τους φέρει ευτυχία στον ερωτικό τομέα.

Δράκος: Ίσως το πιο δυναμικό ζώδιο. Ενθουσιώδεις και ενεργητικοί, οι δράκοι μισούν το κουτσομπολιό και την υποκρισία. Παρουσιάζουν δείγματα ανυπομονησίας και αλαζονείας. Διασκέδαση και ευκαιρίες για γνωριμίες σε όλους τους τομείς για τη χρονιά που ξεκίνησε.

Φίδι: Τα φίδια είναι έξυπνα και συνετά. Έχουν χιούμορ και τάση στις τέχνες. Καμιά φορά, η υπερβολική καχυποψία τους, τα κάνει παρανοϊκά. Η κοινωνική ζωή μπορεί να σας δώσει ικανοποιήσεις στο έτος του Πετεινού, αρκεί να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο.

Άλογο: Άνθρωποι καλόκαρδοι και κοινωνικοί. Ανεξάρτητοι, αλλά ίσως υπερβολικά ειλικρινείς με τους γύρω τους. Οι πρώτοι μήνες του 2017, θα είναι καθοριστικοί για τον ερωτικό τομέα των αλόγων.

Κατσίκα: Η κατσίκα απολαμβάνει να χάνεται στις σκέψεις της, οι οποίες είναι συνήθως δημιουργικές. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο της κατσίκας είναι καλοί στη διαχείριση των οικονομικών και προσεκτικοί, αλλά επίσης αναποφάσιστοι. Αναμένεται αλλαγή προς το καλύτερο στα προσωπικά τους, τους πρώτους μήνες του 2017.

Πίθηκος: Λατρεύουν να κάνουν τους άλλους να γελάνε. Είναι καλοδιάθετοι και θετικοί τύποι, όμως πάσχουν από έλλειψη ελέγχου. Το 2017 θα είναι πολύ σημαντική η στήριξη από το κοντινό τους περιβάλλον.

Πετεινός: Παρατηρητικοί και δουλευταράδες. Δεν βασίζουν τη ζωή τους σε άλλους ανθρώπους και συχνά είναι ανυπόμονοι. Είναι η χρονιά του πετεινού, οπότε θα έχετε μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας σε όλα τα επίπεδα.

Σκύλος: Το πιο πιστό ζώδιο του κινέζικου ωροσκοπίου, μπορεί κανείς να τους εμπιστευτεί τα πάντα. Ανησυχούν όμως υπερβολικά για τα πάντα. Μπορείτε επιτέλους να αισθάνεστε ότι έχετε τα πάντα υπό έλεγχο, θα σας δοθούν κίνητρα και θα είστε γεμάτοι ενέργεια.

Χοίρος: Το ζώδιο με τους πιο καλούς τρόπους. Συγχωρούν τα λάθη των άλλων, πράγμα που μπορεί να τους οδηγήσει σε αφελείς πράξεις. Πολύ καλές προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα φέρνει το 2017.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπημένε Κριέ, το Σάββατο αναμένεται να είναι μια μέρα με δυο διαφορετικά σενάρια. Το πρωί με τη Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει...

«Χαμογελά» η τύχη σε οικονομικά και ερωτικά για 6 ζώδια

Eνθαρρυντικά νέα για το δεύτερο μισό του Απριλίου, αφού από την Κυριακή 21/4 η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 11 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Σήμερα, η Πέμπτη, Κριέ, προοιωνίζει μια ημέρα γεμάτη ευκαιρίες για αυτογνωσία. Η Σελήνη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα το πρωί...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπημένε Κριέ, το Σάββατο αναμένεται να είναι μια μέρα με δυο διαφορετικά...