Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
18.6 C
Athens

Το γνώριζες αυτό; Τι σημαίνει αν δεις τον πρώην σου στον ύπνο σου;

Τα όνειρα σε σχέση με μια πρώην αγάπη είναι πολύ συνηθισμένα, ειδικά μετά τη δημιουργία μιας νέας σχέσης ή μετά από έναν χωρισμό γιατί αυτή τη χρονική περίοδο είμαστε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά.

Δεν ξέρουμε πού πάνε τα πράγματα, αγωνιζόμαστε να θεσπίσουμε μια συναισθηματική ισορροπία μέσα μας αλλά ίσως και να νιώθουμε ένοχοι αν κάνουμε σχέση με κάποιον άλλο.

Τις περισσότερες φορές αυτά τα όνειρα δείχνουν εκκρεμότητες που υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και τον/την πρώην σας. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι γραφτό να είστε μαζί ή ότι πρέπει να συναντηθείτε με το συγκεκριμένο πρόσωπο για να συζητήσετε κάποια ζητήματα αλλά ότι πρέπει να κοιτάξετε μέσα μας, βαθιά στην ψυχή σας, και να δείτε πώς αισθάνεστε πραγματικά. Το ασυνείδητό σας προσπαθεί να σας δώσει ένα μάθημα, διαμέσου ενός ονείρου.

oneira
Τι μπορεί να σημαίνουν τα όνειρα με έναν/μια πρώην σας;

Τα όνειρα αυτά μπορεί να σημαίνουν πολλά πράγματα ανάλογα με το πότε και το τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια του ονείρου. Αν θέλετε να κάνετε μια σχέση με ένα νέο πρόσωπο, η ψυχή σας προσπαθεί να απαλλαγεί από την παλιά σχέση προκειμένου να νιώσει ευτυχία με το καινούργιο άτομο. Εάν έχετε χωρίσει πρόσφατα, οι πιθανότητες είναι να είστε ακόμα ερωτευμένοι και γι’ αυτό τον/την ονειρεύεστε επειδή το ασυνείδητο μυαλό σας δεν έχει ακόμη ξεπεράσει τα συναισθήματα που συσχετίζονται με το χωρισμό. Αυτά τα όνειρα λειτουργούν σαν προειδοποιήσεις, δεν μπορείτε να κοροϊδεύετε τον εαυτό σας και να πιστεύετε ότι έχετε απαλλαγεί από τα συναισθήματα που έχετε για τον παλιό σας σύντροφο. Σας λένε επίσης ότι είστε ακόμα ευάλωτοι συναισθηματικά ή ακόμα ότι περιμένετε να συμφιλιωθείτε.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα όνειρα αυτά προσπαθούν να σας δείξουν ότι εστιάζεστε περισσότερο στις θετικές πτυχές της προσωπικότητάς του συγκεκριμένου προσώπου παρά στις αρνητικές. Αλλά αν είχατε μια κακή σχέση, θα πρέπει να μείνετε μακριά από τον παλιό σύντροφό σας και να σταματήσετε να σκέπτεστε ότι μπορεί να έρθει πίσω. Επιμένοντας να είστε σε μια προβληματική σχέση είναι ανόητο, θα υποφέρετε ξανά αν είστε με το λάθος άτομο. Μπορεί επίσης να βλέπετε στο όνειρό σας τον παλιό σας σύντροφο, επειδή τον αφήσατε για κάποιον/α άλλον/η κι αυτό σας δημιουργεί ενοχές. Στην περίπτωση αυτή, το ασυνείδητό σας, σας στέλνει μηνύματα ότι ο/η πρώην σας, και όχι ο άνθρωπος που είστε μαζί, είναι το σωστό πρόσωπο για σας.

on

 

 

♥ Αν βλέπετε στο όνειρό σας ότι έχετε θυμώσει με τον/την πρώην σας, σημαίνει ότι έχετε σοβαρές διαφωνίες μεταξύ σας οι οποίες οδήγησαν στο χωρισμό, και το όνειρο σας συμβουλεύει να αποφύγετε τις διαμάχες.

♥ Αν ονειρευτείτε ότι ο/η πρώην σας, σας ζητά συγγνώμη για οποιονδήποτε λόγο, σημαίνει ότι αυτός σας έκανε να υποστείτε κάποιες απογοητεύσεις.

♥ Αν βλέπετε στο όνειρό σας ότι έχετε παιδί με τον/την πρώην σας, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχετε παιδιά μαζί, σημαίνει ότι βιώσατε καλές στιγμές στη σχέση σας και ότι θέλετε να συμβεί κάτι που θα σας βοηθήσει να είστε και πάλι μαζί.

♥ Αν στο όνειρό σας βλέπετε τον/την πρώην σας σαν να είναι και πάλι ο σύντροφός σας, αλλά νιώθετε στεναχώρια, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάτι που σας εξοργίζει ή σας πληγώνει, και δεν θέλετε να είναι πια ο σύντροφός σας. Αλλά αν ο σύντροφός σας νιώθει στενοχώρια, τότε αυτό σημαίνει ότι αισθάνεστε τα ίδια συναισθήματα αλλά δεν το δείχνετε. (Αυτό το όνειρο είναι πιο συχνό στις γυναίκες).

♥ Αν ονειρευτείτε ότι ο/η πρώην σας πεθαίνει, είναι ένας συμβολικός θάνατος, και δείχνει ότι σύντομα θα κάνετε μια νέα σχέση ή πρόκειται να παντρευτείτε κάποιον άλλον.

♥ Αν βλέπετε στο όνειρό σας ότι συζητάτε με τον/την πρώην σας σημαίνει ζήλια, οργή, κατηγόριες και συγκρούσεις με το συγκεκριμένο πρόσωπο.

♥ Το να ονειρευτείτε ότι ένας από τους εχθρούς σας είναι μαζί με τον/την πρώην σας, αυτό σημαίνει ότι τρίτα πρόσωπα έπαιξαν αρνητικό ρόλο στη σχέση σας.

♥ Όνειρα σε σχέση με τους γονείς του/της πρώην σας σημαίνουν μια απρόσμενη έκπληξη, αλλά επίσης και προβλήματα.
♥ Το να ονειρευτείτε ότι ο/η πρώην σας, σας προσφέρει δώρο, σημαίνει χαρά.

♥ Αν στο όνειρό σας βλέπετε το σπίτι του/της πρώην σας, το όνειρο σας δείχνει ότι είστε ακόμα ευάλωτοι συναισθηματικά με το συγκεκριμένο πρόσωπο.

♥ Αν στο όνειρο ο/η πρώην σας, σας φιλά, αυτό σημαίνει ότι εξακολουθεί να σας αγαπάει. Αλλά αν δεν σας αρέσει το φιλί που σας δίνει, σημαίνει ότι θέλει να γυρίσει πίσω στη ζωή σας αλλά δεν τολμάει να σας πλησιάσει επειδή φοβάται ότι θα τον απορρίψετε. Αν σας φιλά και κάποιος σας βλέπει, σημαίνει ότι υπήρχε κάποιος στη σχέση σας, όπως ένας από τους γονείς σας ή τα αδέλφια σας ή τους φίλους σας που συνέβαλε αρνητικά για να τελειώσει η σχέση σας.

♥ Αν ονειρευτείτε ότι ο/η πρώην σας φεύγει και μετά επιστρέφει, αυτό σημαίνει ότι ακόμα σας αγαπάει αλλά είναι δυσαρεστημένος από τον χαρακτήρα σας ή τον τρόπο που του είχατε συμπεριφερθεί τον τελευταίο καιρό. Αυτό το όνειρο σας συμβουλεύει να αποφύγετε καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε οριστική διάλυση της σχέσης σας.

♥ Το να ονειρευτείτε ότι ο/η πρώην σας παντρεύεται, αυτό σημαίνει ότι το πρόσωπο αυτό έχει την επιθυμία να παντρευτεί ή το σκέπτεται.

♥ Αν είστε παντρεμένοι και βλέπετε στο όνειρό σας τον/την πρώην σας, αυτό σημαίνει ότι ο/η σύζυγός σας θα μάθει αν κάνετε σχέση με κάποιον άλλον.

♥ Αν στο όνειρό σας βλέπετε μια φωτογραφία του /της πρώην σας, αυτό σημαίνει ότι θέλετε να επιστρέψετε πίσω και θα κάνετε την προσπάθεια να είστε πιο επιεικείς μαζί του/της.

♥ Αν ονειρευτείτε ότι κάνετε σεξ με τον/την πρώην σας, σημαίνει ότι ακόμη τον αγαπάτε και έχετε ακόμα εμμονή με αυτόν.

♥ Αν ονειρευτείτε ότι κάποιος μιλά άσχημα για τον/την πρώην σας, σημαίνει ότι υπήρξαν κουτσομπολιά και συκοφαντίες στη σχέση σας.

♥ Το να ονειρευτείτε ότι ο/η πρώην σας, σας λέει ότι σας αγαπάει, σημαίνει ότι ακόμα τον/την αγαπάτε.

♥ Αν βλέπετε ότι ο/η πρώην σας προσπαθεί να γυρίσει πίσω, αλλά εσείς αντιστέκεστε, σημαίνει ότι ακόμη τον/την αγαπάτε, αλλά δεν του δίνετε την ευκαιρία να επιστρέψει και τον/την απορρίπτετε κατά κάποιο τρόπο.

♥ Αν βλέπετε ότι εσείς απομακρύνεστε από τον/την πρώην σας, σημαίνει ότι θέλετε να απελευθερωθείτε από μια κατάσταση που είναι δυσάρεστη και ενοχλητική.

♥ Αν ονειρευτείτε ότι ταξιδεύετε μέσα σε ένα αυτοκίνητο μαζί με τον/την πρώην σας, αλλά στη συνέχεια βγαίνει από το αυτοκίνητο κάποιος από τους δυο σας, σημαίνει ότι θα ακολουθήσετε διαφορετικά μονοπάτια στη ζωή, αλλά αν μπαίνει και πάλι στο αυτοκίνητο, τότε σημαίνει ότι είναι πιθανό να επιστρέψει.

Το ασυνείδητό σας μέσα από αυτά τα όνειρα προσπαθεί να σας βοηθήσει να βρείτε την ευτυχία με το σωστό πρόσωπο, αντί να επαναλαμβάνετε τα λάθη του παρελθόντος. Ορισμένες πτυχές αυτών των ονείρων σας δίνουν ενδείξεις για τα συναισθήματά σας, να συνειδητοποιήσετε τα λάθη στη σχέση σας και τι μπορείτε να κάνετε για να τα διορθώσετε.

Σας βοηθούν στο να επουλώσετε τις συναισθηματικές πληγές σας ή να αποβάλετε οποιαδήποτε αρνητικά συναισθήματα που έχετε ακόμα με το πρόσωπο αυτό. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτά τα όνειρα δεν είναι σημάδια που σας λένε ότι ο/η πρώην σας θα γυρίσει πίσω, αλλά μια διαδικασία που χρησιμοποιεί το υποσυνείδητό σας για να σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι σημαίνει αγάπη;

Αγάπη: Μια ξεχωριστή διδακτική ιστορία του Αββά Ισαάκ του Σύρου για το τι σημαίνει...

Χριστιανός σημαίνει ταξιδιώτης!

Χριστιανός: Ένας από τους φημισμένους Πατέρες της Ερήμου στην Αίγυπτο του 4ου αι., ο...

Τι σημαίνει Αγάπη και ποιος είναι ο πραγματικά ευτυχισμένος άνθρωπος!

«Ευτυχισμένος ο άνθρωπος που τεμαχίζεται και προσφέρεται στους άλλους… Έχει καταλάβει ότι μέσα στην...

Τι σημαίνει πως οι ψυχές είναι αθάνατες;

Φυσικά ο μόνος που μπορεί να απαντήσει σ’ αυτή την ερώτηση είναι η Εκκλησία...