Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.5 C
Athens

Το νέο …κόλλημα των γυναικών – Αυξητική στήθους με θαλασσινό νερό

Η νέα μέθοδος έρχεται από την Αμερική και πρόκειται για εφήμερη αισθητική παρέμβαση και συνίσταται στο να φουσκώνει κανείς το στήθος του με ενέσεις θαλασσινού νερού.

Αυτή η νέα τάση έχει ξετρελάνει τη Νέα Υόρκη, γράφουν οι New York Times. Αρχικά αυτή η μέθοδος εφαρμόστηκε από τον γιατρό Νόρμαν Ρόου, ο οποίος βρίσκεται στο Μανχάτταν και επέτρεπε στις γυναίκες που ήθελαν να μεγαλώσουν το στήθος τους να κάνουν μια πρόβα, μια δοκιμή για λίγες ώρες.

 

νέα μόδα, αύξηση, στήθους, θαλασσινό νερό,Από τότε, χιλιάδες γυναίκες, είτε για ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο, είτε για μια εξαιρετική περίσταση, προστρέχουν σε αυτή τη λύση: «Κάνει θραύση για γάμους, για γιορτές, για εβραϊκές βαπτίσεις και για βραδιές στο κόκκινο χαλί» εξηγεί ο γιατρός Ρόου, ο οποίος είδε την πελατεία του να πολλαπλασιάζεται από τη στιγμή που εφηύρε τις ενέσεις νερού στο στήθος.

Ας σημειωθεί ότι αυτά τα ενέσιμα προϊόντα στοιχίζουν περίπου 3.500 δολάρια (περίπου 2.700 ευρώ) για να προσφέρουν στον εαυτό τους ένα ονειρεμένο στήθος για 24 ώρες.

Το βασικό πλεονέκτημα της μεθόδου είναι η ταχύτατη αύξηση του στήθους, ενώ τα μειονεκτήματά της είναι δύο. Πρώτον, το στήθος αρχίζει και ξεφουσκώνει σε λίγες ώρες αφότου «πρηστεί» και κυρίως, παραμονεύει ο κίνδυνος για παρενέργειες στην περιοχή του μαστού.

νέα μόδα, αύξηση, στήθους, θαλασσινό νερό,

Μετά από μία μέρα, το στήθος επανέρχεται στο αρχικό του μέγεθος. Ο καθηγητής Νόρμαν Ρόου ειδικεύεται στην μέθοδο «Breast-To-Go»

Η διαδικασία διαρκεί συνολικά είκοσι λεπτά. Ο γιατρός αρχικά αναισθητοποιεί την θηλή κάνοντας μία ένεση. Το στήθος λαμβάνει το επιθυμητό μέγεθος χωρίς νυστέρι με την έγχυση αλατούχου διαλύματος σε διάφορα σημεία του μαστού έως ότου λάβει το επιθυμητό μέγεθος. Η μέθοδός του είχε τέτοια επιτυχία που τώρα σκέφτεται να περάσει στο επόμενο βήμα του: το «στήθος των διακοπών», δηλαδή να προσφέρει στις γυναίκες το επιθυμητό μέγεθος στήθους για όσο διαρκούν οι καλοκαιρινές τους διακοπές .
Αλλά αν αυτή η μέθοδος έκανε πλουσιότερο τον γιατρό Ρόου και τις πελάτισσές του, πολλοί χειρούργοι είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί. Ο γιατρός Στήβεν Ταϊτελμπάουμ, αισθητικός χειρούργος της Καλιφόρνια εκτιμά ότι «αυτή η πρακτική δεν είναι αναγκαία. Τίποτα δεν είναι καλύτερο από ένα πλούσιο σουτιέν για να νιώσει κάποιος καλύτερα».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της αμερικανικής ένωσης χειρούργων αισθητικών, ο γιατρός Μάικλ Εντουαρντς, προειδοποιεί: «Δεν πρόκειται για επεμβατική πρακτική, αλλά τέλος πάντων είναι μια επέμβαση που τραβάει το δέρμα. Αλλάζοντας τον όγκο του στήθους, αυτό μπορεί να καταλήξει σε χαλάρωση». Να προκληθεί, δηλαδή, το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιδιωκόμενο.

Η γιατρός Τζένιφερ Κάπλα, από την Νέα Υόρκη, βρίσκεται ανάμεσα στα δύο άκρα: «Αν το κάνουν επαγγελματίες, τότε πολύ καλά. Το προτείνω κι εγώ στις πελάτισσές μου πριν την οριστική επέμβαση. Αλλά δεν είναι λογικό να το κάνει κάποιος τρεις ημέρες συνέχεια. Καλώ τον κόσμο να είναι προσεκτικός».

Στην Ευρώπη τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Ο πλαστικός χειρούργος Πικόφσκι εκτιμά ότι αυτή η πρακτική έχει συνέπειες. «Χαλάρωση, πτώση στήθους, κίνδυνος νέκρωσης, πρόβλημα στους λεμφαδένες, σοβαρός κίνδυνος από ενέσεις χωρίς ειδικό γιατρό, κίνδυνος μολύνσεων», λέει. Ο γάλλος πλαστικός προσθέτει πως πρόκειται για μια «δύσκολη επέμβαση με πολύ εφήμερα αποτελέσματα».

Ας σημειωθεί ότι στη Γαλλία η μέθοδος αυτή απαγορεύεται.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Πλανήτης Άρης: Νέες ενδείξεις για τέσσερις υπόγειες λίμνες με αλμυρό νερό στο νότιο πόλο

Όχι μία αλλά τέσσερις λίμνες με αλμυρό νερό μπορεί να βρίσκονται θαμμένες κάτω από...

Με φίλτρο από γραφένιο θα γίνεται το θαλασσινό νερό πόσιμο

Ερευνητές στη Βρετανία ανέπτυξαν μια πειραματική μεμβράνη από το υλικό-θαύμα γραφένιο, η οποία φιλτράρει...