Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
14.7 C
Athens

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην ΗΛΕΙΑ: Πως χάθηκαν πατέρας και κόρη

Η τραγωδία που σημειώθηκε στην Ηλεία με τον 68χρονο Κώστα Λοϊζίδη και τη 44χρονη κόρη του Ελένη, δεν έχει προηγούμενο, αν λάβει κανείς υπόψη του τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους.

Όπως όλα δείχνουν, ένα μοιραίο λάθος στον δρόμο ήταν αρκετό για να βρεθούν σε μία άγνωστη γι’ αυτούς περιοχή και τελικά να υπάρξει αυτή η τραγωδία. Οπως αποκαλύπτει το ilialive, ο 68χρονος και η 44χρονη κόρη του έχασαν τη ζωή τους σε μια ερημιά που για πολύ καιρό δεν πατά ανθρώπου πόδι, στο Μπόρσι του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Τραγωδία, Ηλεία, πατέρας, κόρη,

Το πιθανότερο σενάριο
Οι πρώτες εκτιμήσεις για το τι μπορεί να είχε συμβεί στους δύο άτυχους ανθρώπους αναφέρουν πως πατέρας και κόρη χάθηκαν και μετά την αδυναμία να βρουν το σπίτι που διέμεναν για διακοπές στην Κουρούτα και τα Δουνέικα, επιχείρησαν να αναζητήσουν το εξοχικό σπίτι του αδερφού της συζύγου του 68χρονου στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας Βουπρασίας.

Ωστόσο μια σειρά λαθών και η άγνοια των δρόμων τους οδήγησε σε μια ερημική τοποθεσία σε ένα χωράφι όμως 800 μέτρα πιο κάτω βρέθηκαν σε αδιέξοδο.

Στη συνέχεια το πιθανότερο είναι να τους έπιασε η νύχτα και να τους εγκατέλειψαν οι δυνάμεις τους. Οπως φαίνεται, πρώτος έχασε τη ζωή ή έχασε τις αισθήσεις του ο 68χρονος. Η κόρη του επιχείρησε να ακολουθήσει το δρόμο που είχαν κάνει με το αυτοκίνητο προκειμένου να φτάσει κάπου και να καλέσει σε βοήθεια, ωστόσο σε απόσταση περίπου 600 μέτρων από το σημείο που σταμάτησε το αυτοκίνητο -μέσα στη θέση του οδηγού βρέθηκε νεκρός ο πατέρας- εντοπίστηκε και η κόρη, πεσμένη στο χώμα κρατώντας ένα παγούρι, σύμφωνα με πληροφορίες. Προφανώς εκεί την εγκατέλειψαν οι αισθήσεις της και εκτιμάται ότι έσβησε αβοήθητη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας που εντόπισε αρχικά την κόρη, ο Δημήτρης Τσαούσης ειδοποίησε τις Αρχές και μαζί με τους αστυνομικούς λίγο αργότερα βρήκαν και τον πατέρα μέσα στο αυτοκίνητο. Ο κ. Τσαούσης πήγε προς το χωράφι του μετά από ένα μήνα για πρώτη φορά και βρέθηκε μπροστά στο πτώμα της 44χρονης.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Οι δύο ημεδαποί (πατέρας και κόρη) που είχαν εξαφανισθεί το απόγευμα της 16ης Ιουλίου στα Δουναίικα Ηλείας, βρέθηκαν νεκροί σήμερα (8 Αυγούστου 2016) στη θέση Κασταράχι Μπορσίου Ηλείας.
Για τους δυο ημεδαπούς είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 17η Ιουλίου, το απόγευμα, στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, από συγγενικό τους πρόσωπο.
Σήμερα το πρωί, ιδιοκτήτης ακαλλιέργητου χωραφιού, στη θέση Κασταράχι Μπορσίου Ηλείας, εντόπισε πτώμα γυναίκας σε σήψη και ειδοποίησε τις Αστυνομικές Αρχές.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών, που μετέβησαν άμεσα στο σημείο, ταυτοποίησαν ότι το πτώμα ανήκει στην 44χρονη, ενώ σε απόσταση περίπου 400 μέτρων, βρέθηκε μέσα στο όχημα του, ο 68χρονος πατέρας της.

Τραγωδία, Ηλεία, πατέρας, κόρη,

Το σημείο που βρέθηκε το όχημα είναι σε δύσβατη περιοχή, μέσα σε μη καλλιεργήσιμη γεωργική έκταση και σε μεγάλη απόσταση από τον κοντινότερο χωματόδρομο, ενώ απέχει περίπου 40 χιλιόμετρα από το σημείο εξαφάνισής τους.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου και το Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών για τη διακρίβωση των συνθηκών θανάτου των δύο ημεδαπών.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για την επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου

Αυξημένα είναι τα μέτρα της Τροχαίας στο σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας, με σκοπό την ασφαλή επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου.  Στο πλαίσιο της...
Το έθιμο της λαγάνας

Το έθιμο της λαγάνας

Το παραδοσιακό έθιμο της λαγάνας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νηστίσιμο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας... Με αφορμή λοιπόν αυτή την ιδιαίτερη μέρα ας γνωρίσουμε αναλυτικότε­ρα την...

Βέροια: Νεκρή 25χρονη σε τροχαίο

Την τελευταία της πνοή άφησε μία 25χρονη σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας στην Ημαθία. Το τροχαίο σημειώθηκε στο 8ο χιλιόμετρο...
Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος το Καρναβάλι

Πάτρα: Σαρωτικοί έλεγχοι λόγω καρναβαλικών εκδηλώσεων – Δεκάδες συλλήψεις ατόμων κυρίως για ναρκωτικές ουσίες...

Σε 88 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία κατά την διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησε στην Πάτρα το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς, με σκοπό την αποτροπή κλοπών,...

Καλά «Κούλουμα» και καλή Σαρακοστή!

Καλά «Κούλουμα» και καλή Σαρακοστή!

Η φωτογραφία της ημέρας

Πάμε να πετάξουμε χαρταετό, καλή Καθαρά Δευτέρα! 18 Μαρτίου 2024

Σαν σήμερα 18 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι Πετμεζαίοι επιτίθενται κατά των ανδρών του Τούρκου Διοικητή των Καλαβρύτων Αρναούτογλου...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Λάρισα: Συνελήφθη γιατρός με την κατηγορία ασέλγειας εις βάρος της ανήλικης κόρης του

Χειροπέδες σε γιατρό που κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της ανήλικης...

Τρίκαλα: Απόλυτη φρίκη – Άνδρας αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο

Σοκάρει νέα υπόθεση πατροκτονίας αυτή τη φορά στα Τρίκαλα, όπως ένας 46χρονος αποκεφάλισε με...

Θεσσαλονίκη – Οικογενειακή τραγωδία: Πατέρας και γιος ήταν νεκροί στο σπίτι τους επί δύο μήνες

Μία οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της Κυριακής (28/1). Ένας πατέρας και...

Ηλεία: Νεκρή η αγνοούμενη που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Νεκρή εντοπίστηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης, κοντά σε γεφύρι, στο Πλουτοχώρι του δήμου...