Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
17.6 C
Athens

Τρίγωνο Αφροδίτης με Άρη: Ποια ζώδια θα είναι κερδισμένα

Η Αφροδίτη στο Καρκίνο και ο Άρης στον Σκορπιό, την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 σχηματίζουν ένα Τρίγωνο ενέργειας, συναισθήματος, δράσης, σεξουαλικότητας και έρωτα ερωτισμού!

Η ανάγκη μας να εκφράσουμε δυναμικά όλα μας τα συναισθήματα και να διεκδικήσουμε αποτελεσματικά πόθους και επιθυμίες, αγγίζει το κόκκινο!

Έντονη ερωτική διάθεση, ερωτισμός, πάθη, ερωτικές εξομολογήσεις και φλόγα, καθορίζουν την καθημερινότητα μας ο τομέας Έρωτας έχει την τιμητική του. Ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε τον Έρωτα!

Τα ζώδια του Νερού ( Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) αλλά και τα ζώδια της Γης ( Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως), ιδιαίτερα του 3ου δεκαημέρου.

Κριός: Πέρα από τις θετικές εξελίξεις στην οικογένεια και το σπίτι, ο έρωτας έρχεται στη ζωή σου με ένα πρόσωπο του παρελθόντος που ακόμα ποθείς. Μην χάσεις την ευκαιρία τώρα και επιδίωξε την πολυπόθητη επανασύνδεση!

Ταύρος: Στα φόρτε της είναι η κοινωνική σου ζωή και μέσα από εκεί θα σου κάνει την έκπληξη και ο έρωτας! Ενδιαφέρουσες γνωριμίες, παθιασμένες συναντήσεις και ερωτικά μηνύματα δεν θα λείψουν από την καθημερινότητα σου.

Δίδυμος: Ο έρωτας για σένα σημαίνει αυτές τις μέρες σταθερότητα, ασφάλεια αλλά και… σεξουαλικότητα. Αυτές τις μέρες θα έχεις την ευκαιρία να τα πετύχεις όλα, ακόμα κι αν χαρακτηρίζονται από κτητικότητα!

Καρκίνος: Είσαι απόλυτα γοητευτικός και ερωτικός και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Οι ερωτικές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται και το κέρδος που θα έχεις στον έρωτα θα σε εντυπωσιάσει, αρκεί να δραστηριοποιηθείς!

Λέων: Αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος ξεπερνιούνται με κάποιο τρόπο και ένας παρασκηνιακός έρωτας σε συναρπάζει και ταρακουνάει απολαυστικά την ζωή σου! .

Παρθένος: Το ήδη ευνοϊκό φιλικό σου περιβάλλον είναι πολύ πιθανό να σου δώσει μία καλή ευκαιρία για έναν μεγάλο παθιασμένο έρωτα! Έρωτας που γίνεται φιλία ή μία νέα ερωτική γνωριμία;

Ζυγός: Μπορείς να καταφέρεις απίστευτα πράγματα στον τομέα της καριέρας τώρα και να έχεις ανέλπιστες επιτυχίες, αρκεί να μην αφήσεις την παρορμητικότητα σου να σε παρασύρει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Αντιθέτως επιστράτευσε την δυναμικότητα σου και μην φοβηθείς τώρα να παθιαστείς με τη δουλειά σου. Μέσα από το επάγγελμα σου, ίσως σε απασχολήσει κάτι ερωτικό.

Σκορπιός: Νέες ερωτικέ γνωριμίες μέσα από ταξίδια και μετακινήσεις έρχονται. Παράλληλα γενικά η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται γεμίζοντας σε αισιοδοξία και διάθεση για αλλαγή!

Τοξότης: Το πάθος και ο ερωτισμός σου είναι ασυγκράτητα αλλά και ακαταμάχητα. Ακόμα και εμμονές σου μπορούν να πραγματοποιηθούν τώρα! Η ερωτική σου διάθεση, σου επιφυλάσσει καυτές παθιασμένες στιγμές.

Αιγόκερως: Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναθερμάνεις την σχέση σου με δυνατό συναίσθημα και ερωτισμό! Αν όχι, μπορείς να ελπίζεις σε μία νέα απόλυτα ενδιαφέρουσα και συναρπαστική εμπειρία!

Υδροχόος: Η καθημερινότητα σου γεμίζει συναίσθημα, ερωτισμό και πάθος και η μεθοδικότητα σου μαζί με την γοητευτική σου εμφάνιση, σου εξασφαλίζει ερωτική επιτυχία, πιθανόν και μέσα από το εργασιακό περιβάλλον.

Ιχθύς: Είσαι ασυγκράτητος, ερωτεύσιμος, παθιασμένος, αισθησιακός και απόλυτα ακαταμάχητος. Αφέσου στον ερωτισμό σου και απόλαυσε τις κατακτήσεις σου και θα είσαι ο απόλυτα κερδισμένος στην ερωτική ζωή!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τρίγωνο των βερμούδων: Λύθηκε το μυστήριο;

Μια ανακάλυψη των επιστημόνων στη θάλασσα του Μπάρεντς μπορεί να δώσει την πιο λογική...

«Μπλεγμένη» σε… ερωτικό τρίγωνο πασίγνωστη καυτή τραγουδίστρια! (βίντεο)

Είναι μπλεγμένη σε ερωτικό τρίγωνο με πασίγνωστο ηθοποιό αγαπημένης teen σειράς, τον οποίο και...

Υπάρχει και ελληνικό «Τρίγωνο των Βερμούδων» – Που βρίσκεται; – Απίστευτες μαρτυρίες…

Η υποθαλάσσια άβυσσος, όπου βρίσκεται το βαθύτερο σημείο της Μεσογείου,λόγω των πολλών ναυαγίων που...

Το τρίγωνο της κολάσεως!!! (βίντεο)

 Οι τρεις Ιταλίδες με τα μικροσκοπικά μπικίνι που ζάλισαν τo Super Paradise   https://www.youtube.com/watch?v=XcXNjs7nTR4