Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
17.9 C
Athens

Τσοχατζόπουλος: Ναι, ΣΥΡΙΖΑ θα ψήφιζα… Δεν υπάρχει τίποτε άλλο

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης δίνει σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος -εκτός του ότι λέει αυτά που θέλει ο ίδιος ή που τον συμφέρουν θα ισχυριστεί κάποιος- έχει ιδιαίτερη αξία.

«Ούτε το δάχτυλο έβαλα στο μέλι, ούτε δωροδοκήθηκα» διατείνεται ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Αυτοψία» και στον Αντώνη Σρόιτερ, που θα προβληθεί απόψε στις 11.45 το βράδυ.

Σε μια συνέντευξη – ποταμό, ο προσφάτως αποφυλακισθείς για λόγους υγείας, πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, επιμένει στα περί πολιτικής δίωξής του από τον Κώστα Σημίτη, με ευθύνη και του Γιώργου Παπανδρέου, κάνοντας λόγο για «υπονόμευση» και «βρώμικο πόλεμο» σε βάρος του.

«Πλήρωσα το γεγονός ότι αγόρασα όπλα από τους Ρώσους και αυτό οι Αμερικανοί δεν μου το συγχωρούν. Πλήρωσα τις αντιπαραθέσεις μεταξύ διεθνών συμφερόντων στο χώρο της ενέργειας» επισημαίνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

«Δεν υπάρχει παγκόσμια ή διεθνής συνωμοσία αλλά εχθρικές ενέργειες κατά της Ελλάδας. Ούτε το δάχτυλο έβαλα στο μέλι, ούτε δωροδοκήθηκα» σημειώνει ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Τι λέει ο πρώην υπουργός για τον Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου: «Εγώ με τον Αντρέα Παπανδρέου δημιουργήσαμε το ΠΑΣΟΚ» σημειώνει ο Άκης Τσοχατζόουλος.

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα περί του πολυτελούς βίου του, ο πρώην υπουργός υποστηρίζει στη συνέντευξή του ότι βασίστηκαν όλα σε ψεύδη. «Δεν ισχύει τίποτα, ζω απλή ζωή, χωρίς πολλές δαπάνες. Ούτε μέσα έχω ούτε σπίτια ούτε τίποτα» λέει χαρακτηριστικά στον Αντώνη Σρόιτερ.

«Η δική μου ζωή και της οικογένειάς μου είναι πάρα πολύ απλή και φυσιολογική. Ούτε πολυδάπανη, ούτε πολλά σπίτια» λέει ο κ. Τσοχατζόπουλος και για πρώτη φορά παραδέχεται: «Εντάξει έμενα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου αλλά ήταν νόμιμη διαφανής έγκυρη αγορά. Πέντε φορείς είχαν ελέγξει την αγορά. Είχα πάρει δάνειο 800.000 ευρώ από την τράπεζα».

Για τον γάμο στο Παρίσι

«Υπήρξε πολύς μύθος γύρω από όλα αυτά. Ένα δείπνο ήτανε με 10 άτομα στο ξενοδοχείο»…

«Τη γυναίκα μου τη φυλάκισαν επειδή είναι η σύζυγός μου. Είναι παντελώς αθώα και πέρασε τρία ολόκληρα χρόνια στο ψυχιατρείο» λέει ο κ. Τσοχατζόπουλος.

Όπως επίσης προκύπτει από το απόσπασμα που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν κρύβει ότι, σήμερα, θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ. «Ναι, ΣΥΡΙΖΑ θα ψήφιζα» απαντά στον δημοσιογράφο, όταν εκείνος παρατηρεί πώς έχει ενδιαφέρον ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ. «Ναι, τι να ψήφιζα; Δεν υπάρχει τίποτε άλλο» λέει χαρακτηριστικά.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας υποστηρίζει ότι το πρώτο δικαστήριο που τον καταδίκασε ήταν στημένο. «Έχουμε υποστεί δίωξη» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Επίσης, καταγγέλλει ότι καταδικάστηκε έπειτα από ενέργειες υπηρεσιών ξένων χωρών, συμμαχικών, που όπως ισχυρίζεται συνεργάστηκαν με την ΕΥΠ και άλλα πρόσωπα: «Συγκρούστηκαν για δικά τους συμφέροντα στον χώρο της ενέργειας και των εξοπλισμών και υπονόμευσαν πολιτικούς στη χώρα μας».

«Ο Παπανδρέου άσκησε πολιτική δίωξη εναντίον μου με σκοπό την εξόντωσή μου».

«Ο Ζήγρας ήταν εκτελεστικό όργανο».

«Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν ήταν υπεύθυνος για την καταστροφή της χώρας. Αυτή είναι πολιτική χρεοκοπία που την επέβαλαν από το 2010 και μετά».

Για τις συνθήκες διαβίωσής του στις φυλακές Κορυδαλλού

Για τις συνθήκες διαβίωσης στις φυλακές Κορυδαλλού και τους προπηλακισμούς που δέχθηκε από συγκρατούμενούς του, αναφέρει: «Ποτέ δεν βρέθηκα σε ωραίο κελί, ήμουν σε κανονικό».

«Πήγα στη φυλακή επειδή διώχθηκα πολιτικά από τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Κώστα Σημίτη» υποστηρίζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

«Ήταν και ο Βενιζέλος μέσα στη συνωμοσία μαζί με τον Σαμαρά τότε εναντίον μου με τα υποβρύχια» υποστηρίζει και επιμένει: «Δεν υπήρξε δωροδοκία, δεν υπήρχε καταγγελία, δεν υπήρχε διακίνηση αυτού του χρήματος, δεν βρήκαν καμία πληρωμή σε μένα, τίποτα».

 

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 18-4-2024

Ο Τύπος της Πέμπτης 18/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 18-4-2024 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: " "Αντιπυραυλικός θόλος" στα σχέδια του Δένδια!" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "ΜΑΧΑΙΡΙΑ στα εθνικά συμφέροντα" ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ "Ζωντανό" το 11μηνο" ΕΣΤΙΑ: "Κοσσυφοπέδιο:...
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 15-4-2023

Ο Τύπος της Δευτέρας 15/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 15-4-2023 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Ρίγος Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ!" ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "ΝΤΟΜΙΝΟ ΤΡΟΜΟΥ" ΕΣΤΙΑ: "Πρώτη φορά Έλλην Υπουργός Εξωτερικών προλέγει...
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 14-4-2023

Ο Τύπος της Κυριακής 14/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 14-4-2023 ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Μπλόκο και καβγάδες για τις άδειες οικοδομής ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Πώς τα 50 ευρώ έγιναν 37 Real...
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 13-4-2024

Ο Τύπος του Σαββάτου 13/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 13-4-2024 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Προσλήψεις στην Υγεία για κάποιους που χρειάζονται ένσημα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Οι τιμές ακινήτων ανά περιοχή ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μειώσεις ΕΝΦΙΑ με...

Ήθελε να γίνει το ελληνικό Fame: Η σειρά που σήμερα θυμούνται ελάχιστοι είχε κολλητικό...

Τη χρονιά που ξεκινούσε το Friends στις ΗΠΑ, η Ελλάδα είχε τη δική της πρόταση νεανικής σειράς. Ήταν 30 χρόνια πριν, στο μακρινό 1994 όταν...
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 12-4-2024

Ο Τύπος της Παρασκευής 12/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 12-4-2024 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Επίδειξη πλούτου απο Κασσελάκη και όνειρα τρελά!" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Ο ΑΔΩΝΙΣ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕ" ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Τα 8 SOS στον νέο...
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 11-4-2023

Ο Τύπος της Πέμπτης 11/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 11-4-2023 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Παροχές σε είδος για 303.000 φτωχά νοικοκυριά" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "ΠΟΥ ΠΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΟ;|" ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Αυξήσεις συντάξεων και μειώσεις φόρων" ΕΣΤΙΑ: "Επικύψεις...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός του ευρωψηφοδελτίου ο Δ. Παπανώτας

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε ότι ο Δημήτρη Παπανώτας βγαίνει από το Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος. Σέβομαι...

Την Παρασκευή η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ – Θα παραστεί και ο Αλέξης Τσίπρας

Αύριο το απόγευμα θα γίνει η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στον «Ελληνικό Κόσμο»...

Ευρωεκλογές: Η δημοσκόπηση της Prorata που συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ δίνει στη ΝΔ ποσοστό έως 32%

Σημαντική ενίσχυση των κομμάτων που κινούνται δεξιά της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει η δημοσκόπησ που...

ΣΥΡΙΖΑ: Φαραντούρης, Παππάς, Μπεκατώρου, Αθανασίου, Τσίπρας οι πέντε πρώτοι σε σταυρούς

Ολοκληρώθηκε η εσωκομματική διαδικασία στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη υποψηφίων ευρωβουλευτών. Σύμφωνα με πληροφορίες...