Ζώδια και διακοπές: Σε ποιο νησί πρέπει να πάει το καθένα για καλοκαίρι!

68

Αυτήν την περίοδο ο περισσότερος κόσμος παίρνει την καλοκαιρινή του άδεια και αναζητά σε ποιο μέρος θα περάσει τις διακοπές του, σε περίπτωση που θέλει να ξεφύγει για λίγο από την πόλη.

Πριν όμως διαλέξετε έναν προορισμό στην τύχη, διαβάστε αυτό το άρθρο, καθώς θα σας δώσει μια συμβουλή σχετικά με τον καταλληλότερο προορισμό για εσάς, βάση του ζωδίου σας.

Κριός:

Θέλει την ηρεμία και τη χαλαρότητα του, αλλά θέλει και την περιπέτεια. Η Ικαρία είναι το μέρος που θα βρει αυτό ακριβώς που ζητά.

 

Ταύρος:

Προτιμά τις οικογενειακές διακοπές, όμως αναζητά και λίγο κοσμοπολίτικο χαρακτήρα στα μέρη που επισκέπτεται. Η Κρήτη θα του προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό αυτών των δυο.

Δίδυμοι:

Είναι ένα πολύ κοινωνικό ζώδιο, για αυτό και στις διακοπές του θέλει να γνωρίσει κόσμο, να φλερτάρει και να ζήσει σαν να μην υπάρχει αύριο. Για όλα τα παραπάνω, οφείλει να επισκεφθεί τη Ρόδο.

Καρκίνος:

Τον ενδιαφέρει η ησυχία, η ηρεμία και προτιμά να έχει παρέα του την οικογένεια του. Ας πάει λοιπόν στην Τήνο, όχι όμως την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου, γιατί θα γίνεται πανικός.

Λέων:

Αυτό που τον νοιάζει περισσότερο είναι οι τέλειες παραλίες, στο σύνολο τους. Πέρα δηλαδή από τις σούπερ θάλασσες, θέλει εξίσου όμορφα και τα τοπία τους, οπότε η Λευκάδα είναι το απόλυτο μέρος για αυτόν.

 

Παρθένος:

Το μόνο που θέλει είναι να ησυχάσει στις διακοπές του, μιας και είναι οι μόνες ελεύθερες μέρες που έχει μέσα στη χρονιά. Στο Καστελόριζο θα απομονωθεί και θα ηρεμίσει.

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου;

Ζυγός:

Ερωτικές περιπέτειες και χαμουλής σημαίνουν οι διακοπές για το Ζυγό, επομένως ποιο άλλο νησί πέραν της Μυκόνου θα του ταίριαζε;

Σκορπιός:

Θέλει να περάσει τις μέρες του κάνοντας ερωτικά παιχνίδια συνεχώς, άρα χρειάζεται να πάει σε ένα νησί με πολύ κόσμο και κυρίως νέο κόσμο, όπως η Πάρος ή η Νάξος.

Τοξότης:

Φημίζεται για τον περιπετειώδη και εξερευνητικό του χαρακτήρα. Η Ζάκυνθος θα του προσφέρει αρκετά ενδιαφέροντα, καθώς και extreme sports για να δοκιμάσει.

Αιγόκερως:

Μόλις που μετά βίας πήρε 4-5 μέρες εκτός δουλειάς, αφού δε μπορεί τα πολλά τραβήγματα και σίγουρα θέλει να ηρεμήσει. Η Αίγινα θα του προσφέρει ησυχία και χαλάρωση.

Υδροχόος:

Όλοι ξέρουν το πόσο κόλλημα έχει με το να δείχνει ότι είναι συνέχεια πρωτοπόρος, για αυτό και ψάχνει ένα νησί που μπορεί τώρα να μην είναι πολύ διάσημος καλοκαιρινός προορισμός, όμως σε λίγα χρόνια θα γίνεται πανικός εκεί. Η ανερχόμενη Φολέγανδρος του πάει γάντι.

Ιχθείς:

Παραδοσιακός, ήρεμος και ευαίσθητος, θα πρέπει να πάει στη Σύρο φέτος το καλοκαίρι, που μπορεί να τον καλύψει στα γούστα, αλλά έχει και νυχτερινή ζωή, σε περίπτωση που θελήσει να το ρίξει έξω.