Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
16.5 C
Athens

Ζώδια και διακοπές: Σε ποιο νησί πρέπει να πάει το καθένα για καλοκαίρι!

Αυτήν την περίοδο ο περισσότερος κόσμος παίρνει την καλοκαιρινή του άδεια και αναζητά σε ποιο μέρος θα περάσει τις διακοπές του, σε περίπτωση που θέλει να ξεφύγει για λίγο από την πόλη.

Πριν όμως διαλέξετε έναν προορισμό στην τύχη, διαβάστε αυτό το άρθρο, καθώς θα σας δώσει μια συμβουλή σχετικά με τον καταλληλότερο προορισμό για εσάς, βάση του ζωδίου σας.

Κριός:

Θέλει την ηρεμία και τη χαλαρότητα του, αλλά θέλει και την περιπέτεια. Η Ικαρία είναι το μέρος που θα βρει αυτό ακριβώς που ζητά.

 

Ταύρος:

Προτιμά τις οικογενειακές διακοπές, όμως αναζητά και λίγο κοσμοπολίτικο χαρακτήρα στα μέρη που επισκέπτεται. Η Κρήτη θα του προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό αυτών των δυο.

Δίδυμοι:

Είναι ένα πολύ κοινωνικό ζώδιο, για αυτό και στις διακοπές του θέλει να γνωρίσει κόσμο, να φλερτάρει και να ζήσει σαν να μην υπάρχει αύριο. Για όλα τα παραπάνω, οφείλει να επισκεφθεί τη Ρόδο.

Καρκίνος:

Τον ενδιαφέρει η ησυχία, η ηρεμία και προτιμά να έχει παρέα του την οικογένεια του. Ας πάει λοιπόν στην Τήνο, όχι όμως την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου, γιατί θα γίνεται πανικός.

Λέων:

Αυτό που τον νοιάζει περισσότερο είναι οι τέλειες παραλίες, στο σύνολο τους. Πέρα δηλαδή από τις σούπερ θάλασσες, θέλει εξίσου όμορφα και τα τοπία τους, οπότε η Λευκάδα είναι το απόλυτο μέρος για αυτόν.

 

Παρθένος:

Το μόνο που θέλει είναι να ησυχάσει στις διακοπές του, μιας και είναι οι μόνες ελεύθερες μέρες που έχει μέσα στη χρονιά. Στο Καστελόριζο θα απομονωθεί και θα ηρεμίσει.

Ζυγός:

Ερωτικές περιπέτειες και χαμουλής σημαίνουν οι διακοπές για το Ζυγό, επομένως ποιο άλλο νησί πέραν της Μυκόνου θα του ταίριαζε;

Σκορπιός:

Θέλει να περάσει τις μέρες του κάνοντας ερωτικά παιχνίδια συνεχώς, άρα χρειάζεται να πάει σε ένα νησί με πολύ κόσμο και κυρίως νέο κόσμο, όπως η Πάρος ή η Νάξος.

Τοξότης:

Φημίζεται για τον περιπετειώδη και εξερευνητικό του χαρακτήρα. Η Ζάκυνθος θα του προσφέρει αρκετά ενδιαφέροντα, καθώς και extreme sports για να δοκιμάσει.

Αιγόκερως:

Μόλις που μετά βίας πήρε 4-5 μέρες εκτός δουλειάς, αφού δε μπορεί τα πολλά τραβήγματα και σίγουρα θέλει να ηρεμήσει. Η Αίγινα θα του προσφέρει ησυχία και χαλάρωση.

Υδροχόος:

Όλοι ξέρουν το πόσο κόλλημα έχει με το να δείχνει ότι είναι συνέχεια πρωτοπόρος, για αυτό και ψάχνει ένα νησί που μπορεί τώρα να μην είναι πολύ διάσημος καλοκαιρινός προορισμός, όμως σε λίγα χρόνια θα γίνεται πανικός εκεί. Η ανερχόμενη Φολέγανδρος του πάει γάντι.

Ιχθείς:

Παραδοσιακός, ήρεμος και ευαίσθητος, θα πρέπει να πάει στη Σύρο φέτος το καλοκαίρι, που μπορεί να τον καλύψει στα γούστα, αλλά έχει και νυχτερινή ζωή, σε περίπτωση που θελήσει να το ρίξει έξω.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα...