Ένα …ακριβό ανέκδοτο

255

Αυτή τη φορά πρέπει να επαινέσουμε το έξυπνο σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλου Χρηστίδη. Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα της εφημερίδας το ΒΗΜΑ της Κυριακής και αφορά την υπέρογκη αμοιβή των 125 χιλιάδων ευρώ μηνιαίως που συμφώνησε να λαμβάνει ο Κορεάτης Οικονομολόγος που ξεκίνησε να εργάζεται ως μέλος της ομάδας συμβούλων του τέως υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη.

Ο κ.Χρηστίδης σχολιάζοντας, το δημοσίευμα, στα social media, αναφέρει:“Ήταν ένας Κορεάτης, ένας Ιρανός κι ένας Κολομβιανός σύμβουλος Βαρουφάκη κι 11.000.000 Έλληνες που θα πληρώσουν το λογαριασμό αυτού του ανεκδότου!”

Ο Γκλεν Κιμ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν διαθέτει τα προσόντα που παρουσίασε ως βιογραφικό και ουδέποτε υπήρξε συνεργάτης του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ούτε έχει σχέση με την ίδρυση του ESM ή έστησε τον EFSM καθώς πήγε στον Οργανισμό πέντε μήνες μετά την έναρξη λειτουργίας του. Ο Γκλεν Κιμ παραμένει στο πλευρό της ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών και ζητά τώρα 375 χιλιάδες ευρώ γιατί μέχρι τώρα δεν έχει λάβει την αμοιβή του, παρά μόνο ημερήσιες αποζημιώσεις και έξοδα ταξιδιού και διαμονής στις διάφορες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Διαβάστε επίσης:  Συμμαχία κράτους - παρακράτους