Ένταλμα σύλληψης για σεξουαλική κακοποίηση στον Μπιλ Κόσμπι

740
Μπιλ Κόσμπι: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση από 3 έως 10 χρόνια

Ο γνωστός κωμικός κατηγορείται πως τον Ιανουάριο του 2004 νάρκωσε με αδιευκρίνιστες ουσίες μία γυναίκα και μετά την κακοποίησε σεξουαλικά σε βίλα της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ.

Ένταλμα σύλληψης για σεξουαλική κακοποίηση, εξέδωσαν κατά του δημοφιλούς ηθοποιού Μπιλ Κόσμπι οι εισαγγελείς της Πενσυλβάνια.

Ο γνωστός κωμικός κατηγορείται πως τον Ιανουάριο του 2004 νάρκωσε με αδιευκρίνηστες ουσίες μία γυναίκα και μετά την κακοποίησε σεξουαλικά σε βίλα της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ.

Στην σχετική συνέντευξη τύπου, ο εκπρόσωπος της Εισαγγελίας του Μοντγκόμερυ εξήγησε στους δημοσιογράφους πως το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε μετά την προσθήκη νέων ενοχοποιητικών στοιχείων.

Ο Κόσμπι κατηγορείται για «πρώτου βαθμού» άσεμνη επίθεση και αναμένεται να προσαχθεί το απόγευμα, ανακοίνωσε ο εισαγγελέας της Κομητείας Μοντγκόμερι Κέβιν Στιλ.

Διαβάστε επίσης:  ΤΟΥΡΚΙΑ: Τώρα ισχυρός σεισμός - Αισθητός και στη Λέσβο

Τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες, περισσότερες από 50 γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον Μπιλ Κόσμπι ότι τις νάρκωσε και, σε αρκετές περιπτώσεις, προχώρησε σε σεξουαλικές επαφές μαζί τους, με τον 78χρονο ηθοποιό να έχει επανειλημμένα αρνηθεί όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Άλλωστε για πολλές αυτές τις περιπτώσεις, έχει πλέον παρέλθει και το χρονικό περιθώριο στο οποίο θα μπορούσαν να επέμβουν οι δικαστικές αρχές, σημειώνουν οι Reuters.