Έρχεται το Σάββατο ο Ζιλμπέρτο στην Αθήνα!

31

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει όλο αυτό το διάστημα καθημερινές επαφές με τον Βραζιλιάνο σταρ του πρόσφατου παρελθόντος, τα πρόσφατα μηνύματα του οποίου για τον Παναθηναϊκό μόνο τυχαία δεν ήταν.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη συνάντηση των δύο ανδρών στη χώρα μας και εάν όλα κυλήσουν δίχως απρόοπτα και πέσουν οι υπογραφές θα ακολουθήσει η γνωριμία του Ζιλμπέρτο Σίλβα με τον προπονητή Αντρέα Στραματσόνι, ενώ θα βρίσκεται στην εξέδρα των επισήμων της Λεωφόρου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!
Αλλωστε στην κατ’ ιδίαν συνάντηση του Ζιλμπέρτο με τον Αλαφούζο στο Μόναχο, είχε υπάρξει το πρώτο “ναι”, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις τα πάντα ολοκληρώνονται μόνο όταν διευθετηθούν και τυπικά όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν στην πολυαναμενόμενη ολοκλήρωση του deal. Προφανώς πάντως από μόνο του το γεγονός ότι ο Ζιλμπέρτο έρχεται το Σάββατο στην Αθήνα καταδεικνύει και το προχωρημένο των επαφών.

Διαβάστε επίσης:  Champions League: Ώρα μεγάλου τελικού! Τρίτο σερί ή επιστροφή στον θρόνο 13 χρόνια μετά;

Ξεκάθαρο είναι επίσης ότι ο 39χρονος Βραζιλιάνος αντιμετωπίζει ως πρόκληση την ανάληψη του συγκεκριμένου πόστου στον Παναθηναϊκό και δη την προσπάθεια για τη δημιουργία μίας ομάδας ικανής να επανακτήσει το ευρωπαϊκό της κύρος, που -σύμφωνα με όσα του ανέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος- αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του Τριφυλλιού έχει ενημερώσει στο Μόναχο τον Βραζιλιάνο για τις αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό τον περασμένο Γενάρη αλλά και αυτές που έπονται, καθώς επίσης και την άρτια συνεργασία του με τον Αντρέα Στραματσόνι, με τον Ζιλμπέρτο να δείχνει απόλυτα ενήμερος για την ομάδα και ταυτόχρονα αποφασισμένος να πετύχει στο νέο αυτό εγχείρημα της εντυπωσιακής καριέρας του στο ποδόσφαιρο.