Έτοιμος για το «ναι» ο Ζιλμπέρτο!

30

Οι επαφές του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Βραζιλιάνου έχουν φτάσει σε πολύ προχωρημένο σημείο και αυτήν την στιγμή οι πιθανότητες υλοποιήσης του… deal ξεπερνούν το 80%, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Ακόμα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, δεδομένου ότι εκκρεμεί μία ακόμα καθοριστική επαφή, αλλά οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα έχουν φτάσει σε ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο και αν όλα πάνε καλά μπορεί να ολοκληρωθεί η συμφωνία ακόμα και πριν τα πλέι οφ!

Από τον Παναθηναϊκό κρατούν χαμηλούς τόνους, κάτι που είναι απόλυτα λογικό. Την ίδια στιγμή, βέβαια, το περιβάλλον του Βραζιλιάνου επιβεβαιώνει το προχωρημένο των επαφών, δίχως να προχωράει σε λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης:  Οι αθλητικές μεταδόσεις 22/5/18

Γενικά, πάντως, ο Ζιλμπέρτο «ψήνεται» ιδιαίτερα για τον Παναθηναϊκό. Έχει «δεθεί» με το «τριφύλλι», έχει καλές αναμνήσεις από την θητεία του στην Ελλάδα, γνωρίζει την ομάδα και βλέπει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στους «πράσινους» ως μία πολύ μεγάλη πρόκληση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αντρέα Στραματσόνι έχει πολύ θετική γνώμη για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, τον εκτιμά ως προσωπικότητα και φυσικά έχει ανάψει το πράσινο φως για την έλευσή του. Ενθουσιασμένος με τον Βραζιλιάνο είναι και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή τον ξεχώρισε και ήθελε να τον φέρει στον Παναθηναϊκό για το νευραλγικό πόστο του τεχνικού διευθυντή.