Έτοιμος να επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κουβέλης

97
Κουβέλης, αντικαταστήσει, Μουζάλα,

Ανοικτός σε ένα προσκλητήριο δυνάμεων από τον αριστερό πόλο και «εφόσον υπάρξει μια ευρύτερη πρόσκληση, προς τη στήριξη μιας προοδευτικής διακυβέρνησης για τον τόπο και την κοινωνία», εμφανίστηκε με δηλώσεις του  ο Φώτης Κουβέλης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό SBC και την εκπομπή «Πολιτικοί & Οικονομία» του Βασίλη Ταλαμάγκα, ο Φ. Κουβέλης υπογράμμισε ότι ο ίδιος θέλει να επιτύχει αυτή η προοδευτική διακυβέρνηση μέσα σε ένα ευρύτερο πλαίσιο και μία ευρύτερη συνθήκη, όπου θα υπάρχει το μνημόνιο, αλλά ταυτόχρονα θα μπορεί να ασκηθεί μία πολιτική που θα αμβλύνει τα δυσμενή στοιχεία του μνημονίου.

Σημειώνεται πως ο Φ. Κουβέλης είχε πρόσφατα τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με τους δύο πολιτικούς να δεσμεύονται για ένα ραντεβού μέσα στο επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης:  Έχει το θράσος και μιλάει - Κατρούγκαλος: Αυτό που εσείς αποκαλείτε πετσόκομμα, εγώ το θεωρώ κοινωνική δικαιοσύνη!

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς, που ίδρυσε ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, πραγματοποιεί στις 23 Ιανουαρίου πανελλαδική συνάντηση για να συντονίσει τις δράσεις της.