«Έφυγε» το δίχρονο αγοράκι – θύμα άγριου ξυλοδαρμού

145

Έχασε τη μάχη για τη ζωή το δίχρονο αγοράκι από το Κιάτο που νοσηλευόταν με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Το παιδί είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον φίλο της μητέρας του. Παρέμεινε επί τουλάχιστον δύο ημέρες σε κρίσιμη κατάσταση στο σπίτι του ζευγαριού, μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αργά το βράδυ του Σαββάτου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει σοβαρά κατάγματα.  Αφού του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ, και κατόπιν συνοδεία δύο γιατρών στο «Αγλαΐα Κυριακού».

Το μόλις δύο ετών παιδί ξυλοκοπήθηκε βάναυσα, όταν η 22χρονη μητέρα του δεν δέχθηκε την απαίτηση του φίλου της να το βγάλει στους δρόμους για επαιτεία.
Αρχικά η μητέρα κατέθεσε πως το παιδί ξυλοκοπήθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα, αλλά στην πορεία διαπιστώθηκε πως ο 25χρονος πατέρας του παιδιού εκτίει ποινή στις φυλακές Ναυπλίου για ληστείες και υποθέσεις ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης:  «Ανάσα» για εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες: Ποιοι θα λάβουν επίδομα από 70 έως 210 ευρώ το μήνα

Τότε η μητέρα αναγκάστηκε να παραδεχθεί πως το δίχρονο αγοράκι ξυλοκόπησε ο 23χρονος φίλος της και πως το χτυπούσε με μανία, χρησιμοποιώντας τα χέρια και τα πόδια του. Ο 23χρονος έχει ήδη συλληφθεί με κατηγορία για βαριές σωματικές βλάβες, ενώ η μητέρα συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.