Αγνώριστος ο Άκης στα επείγοντα του «Γεννηματάς» (φωτο)

91

Σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι για καταρράκτη υποβλήθηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς«.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Real News», από την οποία προέρχονται και οι φωτογραφίες, ο Άκης Τσοχατζόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο συνοδευόμενος από ένοπλους αστυνομικούς.

Ο πρώην υπουργός –ο οποίος διαμαρτυρήθηκε στον γιατρό των φυλακών για την όραση του αριστερού του ματιού- οδηγήθηκε στον 3ο όροφο των εξωτερικών ιατρείων, όπου στεγάζεται η οφθαλμολογική κλινική.ακης

 

Μάλιστα ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον συνοδεύσουν στο καρτοτηλέφωνο, που βρίσκεται στο κυλικείο του νοσοκομείου προκειμένου να μιλήσει στη σύζυγό του, όπως και συνέβη με τη συνομιλία τους να διαρκεί περίπου 20 λεπτά.

Διαβάστε επίσης:  Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση την περασμένη Πέμπτη με τους γιατρούς να τον καθησυχάζουν πως πρόκειται για μια επέμβαση ρουτίνας.

Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός ρώτησε τον νοσηλευτή που τον μετέφερε στο χειρουργείο με αναπηρικό καροτσάκι αν είναι καλός ο γιατρός που θα τον χειρουργήσει με τον δεύτερο να απαντά «Πολύ καλός. Μην ανησυχείς».ακης1

Το χειρουργείο διήρκεσε 50 λεπτά και έγινε 25 λεπτά πριν από τη 1 το μεσημέρι. Αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας τον επισκέφτηκε η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη.