Αγρότες ξήλωσαν την πινακίδα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι (Βίντεο)

94

Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι, όταν μέλη της συντονιστικής επιτροπής από το μπλόκο των αγροτών στο Κεφαλόβρυσο, ζήτησαν να ανέβουν στα γραφεία του κόμματος, για να παραδώσουν, όπως είπαν, ψήφισμα με τα αιτήματά τους. Όμως, η πόρτα της πολυκατοικίας που στεγάζονται γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν κλειστή και οι αγρότες ζήτησαν να έλθει κάποιος να τους ανοίξει.

Σύμφωνα με το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Κώστα Πουρνάρα, μετά από λίγη ώρα στο σημείο μετέβη ένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και πρότεινε στους αγρότες να παραδώσουν το ψήφισμα στο δρόμο. «Αρνηθήκαμε, διότι δεν μπορεί να γίνονται έτσι αυτά μέσα στο δρόμο και επιμείναμε να ανέβουμε στα γραφεία, χωρίς όμως να γίνει δεκτό το αίτημά μας» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:  Συνελήφθη ο εκπρόσωπος της διαχειρίστριας εταιρείας των «Αγία Ζώνη Ι» και «Αγία Ζώνη ΙΙΙ»

Οι αγρότες, μετά από λίγη ώρα έφεραν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ένα φορτηγό και τρακτέρ και αμέσως μετά ορισμένοι ανέβηκαν στο φορτηγό και στη συνέχεια στο μπαλκόνι των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ απ΄ όπου κατέβασαν την πινακίδα του κόμματος. Στη συνέχεια  άδειασαν πορτοκάλια και ελιές έξω από την πόρτα της πολυκατοικίας και αποχώρησαν.

Δείτε το ρεπορτάζ από το ΑΙΧΜΗ TV

Προηγουμένως οι αγρότες είχαν πάει στη Μητρόπολη Αιτωλίας όπου και άφησαν πορτοκάλια, τα οποία δήλωσαν ότι δεν μπορούν να πουλήσουν και από το να τα δώσουν σε εξευτελιστικές τιμές προτιμούν να μοιράσουν σε συμπολίτες τους δωρεάν.