Αλαφούζος: «Συζητάμε με τέσσερις παίκτες»

32
Αλαφούζος: Αναλαμβάνω τις υποχρεώσεις που μ' αναλογούν

Ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε λόγο από τις ΗΠΑ για τα μεταγραφικά και αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού κατά την ομιλία του προς τους ομογενείς φίλους της ομάδας στη Νέα Υόρκη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις μεταγραφικές κινήσεις, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως το Τριφύλλι βρίσκεται σε συζητήσεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές.
«Θα γίνουν σίγουρα κάποιες μεταγραφές, όχι όσες κάναμε τον Γενάρη, και θα διατηρηθεί ο κορμός που υπάρχει. Κάναμε μεγάλες αλλαγές κι αυτήν τη στιγμή είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές. Έναν αριστερό μπακ, έναν κεντρικό αμυντικό, έναν αμυντικό μέσο κι έναν επιθετικό», είπε ο Γιάννης Αλαφούζος όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal».

Mάλιστα έγινε και ένας απολογισμός για τη σεζόν που τελειώσει, με τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΠΑΕ να μιλάει για τα αγωνιστικά αλλά και τον Γιάννη Αναστασίου: «Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη. Πήγαμε πολύ χειρότερα απ΄ ό,τι περιμέναμε να πάμε, παρότι ξεκίνησαν τα πράγματα με πολλή αισιοδοξία.

Διαβάστε επίσης:  Οι αθλητικές μεταδόσεις 22/2/20

Η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή στο κλείσιμο του χρόνου πέρσι. Κάναμε κάποιες μεταγραφές, νομίζαμε ότι συμπληρώσαμε το ρόστερ, αλλά για πολλούς λόγους αυτό δεν έγινε. Ακολούθησε η αποτυχία μας στην Ευρώπη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πολύ κακό κλίμα στην ομάδα.

Το οποίο δημιούργησε άλλα προβλήματα. Έφυγε ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος είναι εξαιρετικός προπονητής. Εγώ του είπα την ημέρα που έφυγε ότι νομίζω πως θα ξανάρθει στον Παναθηναϊκό.»