Ανοιχτά οργανωτικά ζητήματα λίγο πριν την ψηφοφορία στη ΝΔ

103
ΝΔ, τροπολογία, κανάλια,

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι εσωκομματικές κάλπες στη ΝΔ αρκετά οργανωτικά ζητήματα παραμένουν ανοιχτά και διεξάγεται από το πρωί του Σαββάτου αγώνας δρόμου στο πλαίσιο της ΚΕΦΕ προκειμένου να καταστεί δυνατή η διευθέτησή τους ώστε να διεξαχθεί απρόσκοπτα η εκλογική διαδικασία της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες τα ανοιχτά ζητήματα αφορούν τόσο στα τερματικά όσο και στη σύνθεση των Εφορευτικών Επιτροπών.

Την ανησυχία του εξέφρασε και το μέλος της ΚΕΦΕ και διευθυντής Διαγραμματειακού της ΝΔ , Αλέκος Κόκκαλης μέσω επιστολής που απηύθυνε προς το Προεδρείο της Επιτροπής. Σε αυτήν επεσήμανε, μεταξύ άλλων ότι «λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η διαδικασία διαπιστώνω με αγωνία, ότι υπάρχουν ουσιώδη προβλήματα, υπάρχουν ενδείξεις ότι το σύστημα, ο εξοπλισμός και το έμψυχο δυναμικό ίσως να μην είναι επαρκή για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν, ενώ εγκύκλιοι και οδηγίες προς τους εμπλεκόμενους είναι αντικρουόμενες και δυσνόητες».

Διαβάστε επίσης:  Απύθμενη η γελοιότητα της ΝΔ

«Θέλω να καταστήσω σαφές, κατέληξε ο κ. Κόκκαλης, ότι υπεύθυνοι για τη διαδικασία εκλογής Αρχηγού της ΝΔ, είναι ο Γραμματέας της ΝΔ και Πρόεδρος της ΚΕΦΕ, η Γενική Δ/νση του Κόμματος, η Γραμματεία Οργανωτικού και η Διεύθυνση Πληροφορικής με την φιλότιμη προσπάθεια τους να κριθεί στο τέλος της αυριανής μέρας ως επαρκής ή όχι.
Ως μέλος της ΚΕΦΕ, θα επιτηρήσω τη διαδικασία, στο βαθμό που μου επιτρέπει ο θεσμικός μου ρόλος».