Ανταλλακτικό Παζάρι & Εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Παλλήνης

148

Μια διπλή κοινωνική δράση διοργανώνεται το Σάββατο 21 Νοεμβρίου ,στο Δήμο Παλλήνης. Πρόκειται για το μεγάλο ανταλλακτικό παζάρι της Τράπεζας Χρόνου του Δήμου, αλλά και για την εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων για τους υποστηριζόμενους από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της περιοχής.

Πιο Αναλυτικά:

Το ανταλλακτικό παζάρι που διοργανώνει η Τράπεζα Χρόνου του Δήμου, οι πολίτες θα μπορούν το Σάββατο 21 Νοεμβρίου από τις 11.00 το πρωί έως τις 4.00 το απόγευμα, στο χώρο του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης, (Λ. Λεονταρίου, πλησίον 4ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης), να ανταλλάξουν βιβλία, ρούχα και παιχνίδια, καθώς και υποδήματα, λευκά είδη και είδη οικιακού εξοπλισμού.Όπως λένε οι διοργανωτές : “Δίνουμε ό,τι δε χρειαζόμαστε, παίρνουμε ό,τι έχουμε ανάγκη!”

Διαβάστε επίσης:  Τα χρώματα ενός δωματίου συνδέονται με την ηρεμία και την ποιότητα του ύπνου

Την ίδια μέρα, από νωρίς το πρωί έως αργά το μεσημέρι, διοργανώνεται εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων για τους υποστηριζόμενους από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης πολίτες, μέσω έξι σούπερ μάρκετ που λειτουργούν στην περιοχή.

Ειδικότερα: σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στο Γέρακα και στο Πικέρμι, σούπερ μάρκετ MARKET IN (Λ. Μαραθώνος, Παλλήνη) και στο ΜΑΚΡΟ Παλλήνης, σούπερ μαρκετ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στη Λ.Μαραθώνος(Παλλήνη) και στη Λ.Λαυρίου(Κάντζα).

Υπενθυμίζεται ότι οι υποστηριζόμενες οικογένειες ανέρχονται στις 360(αντιστοιχούν περίπου στα 1.250 άτομα) και η ένταξή τους στις ομάδες δικαιούχων έγινε -και γίνεται-μέσω θεσμοθετημένων διαδικασιών και κριτηρίων που περιέχονται στον Κανονισμό Λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου.