Απίστευτοι διάλογοι Βενιζέλου-Καμμένου…

127
Πάνος Καμμένος,Βενιζέλος, MARFIN,

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, στα όσα υπαινίχθηκε για αυτόν…
ο συγκυβερνήτης και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, λέγοντάς του πως «είσαι αλητάμπουρας… Γι’ αυτές τις αλητείες θα ζητήσεις συγγνώμη στα τέσσερα…».

Η συνεδρίαση κινδύνευσε να τιναχτεί στον αέρα, όταν ζήτησε να του δοθεί ο λόγος και ο προεδρεύον Αντιπρόεδρος, Τάσος Κουράκης, το αρνήθηκε, καθώς δεν είχαν ολοκληρώσει τις πρωτολογίες οι πολιτικοί αρχηγοί.

Οι αναφορές του Πάνου Καμμένου εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου για τους χειρισμούς και τα λάθη του στην υπόθεση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά με αποτέλεσμα να ζημίωσαν το Δημόσιο σε σχέση με τον επιχειρηματία Ισκαντάρ Σαφά αλλά και την προσπάθεια να την διασυνδέσεις με τα εξοπλιστικά σκάνδαλα Τσοχατζόπουλου έδρασαν ως θρυαλλίδα για τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του προέδρου των ΑΝΕΛ ζήτησε τον λόγο για να του απαντήσει. Η άρνηση του προεδρεύοντα καθώς δεν είχε μιλήσει ο πρόεδρος της ΕΚ Βασίλης Λεβέντη αλλά και επειδή έκρινε ότι δεν υπήρχε παραβίαση του άρθρου του ΚτΒ που επικαλείτο ο κ. Βενιζέλος προκάλεσε την έκρηξή του. Μάλιστα στο πανδαιμόνιο που επικράτησε ακούστηκε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να φωνάζει προς τον κ. Πάνο Καμμένο “αλήτη…. Αλητάμπουρα… θα ζητήσεις στα τέσσερα συγγνώμη…”.

Διαβάστε επίσης:  Το... Aegean χιούμορ του κυριάκου

Η αντιπαράθεση Καμμένου- Βενιζέλου πήρε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, στην συνέχεια, όταν δόθηκε ο λόγος στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος είπε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ “είναι ανάξιος να είναι υπουργός Εθνικής Άμυνας…” και κατηγόρησε την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι “έχετε βιάσει και διασύρει την καρδιά του κράτους Δικαίου στην Ελλάδα. Κράτος δικαίου δεν υφίσταται…”.

Όταν ο Πάνος Καμμένος του είπε ότι πήγε να καταθέσει υπέρ του ελληνικού δημοσίου στο διεθνές διαιτητικό δικαστήριο στην διένεξη που υπάρχει με τον κ. Σάφα την περασμένη Τρίτη ήταν για να αποφύγει τον καταλογισμό των ευθυνών του… ο κ. Βενιζέλος του αντέταξε πως “είναι αμετανόητος και γίνεται χειρότερος στον δημόσιο λόγο του…”.

Το εμπρηστικό πιγκ-πόν μεταξύ Καμμένου – Βενιζέλου διέκοψε ο Προερδρεύον Τάσος Κουράκης, ο οποίος δεν έκρυψε την δυσανασχέτηση του για αυτές τις παρεκκλίσεις “τσουλώντας” μέχρι και την πολυθρόνα του προς τα οπίσω με τα χέρια και τα πόδια του…