ΑΠΟΒΑΣΗ στην Αθήνα την Παρασκευή ετοιμάζουν οι αγρότες – Επ΄ αόριστον αποκλεισμοί δρόμων

362
Λάρισα: Αποχωρούν τα τρακτέρ από τις σήραγγες των Τεμπών

Την πρόθεσή τους να κατέβουν με τα τρακτέρ την Παρασκευή στην Αθήνα και να μείνουν για δύο μέρες αποφάσισαν πριν από λίγο οι αγρότες στην πανελλαδική σύσκεψη της Νίκαιας.

Παράλληλα αποφάσισαν να αυξήσουν τους πολύωρους αποκλεισμούς κρίσιμων οδικών κόμβων αλλά και παρακαμπτηρίων ακόμα και ε αόριστον το οποίο θα οριστικοποιηθεί στις συνελεύσεις των κατά τόπους μπλόκων έως και αύριο.

Η κοιλάδα των Τεμπών θα είναι ανοικτή ως τις 6 το απόγευμα οπότε και θα κλείσει για 12 ώρες. ενώ οι αγρότες στον Ισθμό Κορίνθου αποφάσισαν να κλείσουν και την παλαιά εθνική και όλες τις παρακαμπτηρίους από τις ως τις 10 το βράδυ.

Διαβάστε επίσης:  Ισχυρά κίνητρα και μπόνους για e-συναλλαγές: Οι «χρυσές» αποδείξεις και οι επαγγελματίες που μπαίνουν στο στόχαστρο (λίστα)

Για δεύτερο 24ωρο δύσκολη η διαδρομή Αθήνα Λαμία καθώς υπάρχουν δυο τουλάχιστον μπόλκα στο Κάστρο Βοιωτίας και στη Θήβα όπου οι αγρότες έχουν κλείσει και τις παρακαμπτηρίους.

Στην Αττική, κλειστή θα είναι η λεωφόρος Μαρκοπούλου πριν από την Αττική Οδό, ως τις 8 το βράδυ και τα διόδια των Αφιδνών 7 με 9 το βράδυ.

Επ’ αόριστον στα Μάλγαρα και στα Πράσινα Φανάρια πριν από τον κόμβο του αεροδρομίου Μακεδονία . Επίσης στην κλειστή η Εγνατία οδός στα Κερδύλλεια Σερρών και στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Πολύωροι αποκλεισμοί και στη δυτική Ελλάδα, ενώ κλειστός είναι και ο αυτοκινητόδρομος Τρίπολης-Κορίνθου στα διόδια Νεστάνης.