Αποκάλυψη καλλονής που σοκάρει (βίντεο)

133
Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Ο Μικρούτσικος δεν μου φερόταν ωραία, αλλά καθόμουν γιατί ήμουν μικρή…»:
Η Μαρία Τσιντικίδου, Σταρ Ελλάς και Μις Ευρώπη του 1992 σήμερα ασχολείται με τα οικιακά, την κηπουρική και το πλέξιμο, κάνει σπάνια εμφανίσεις και ακόμα πιο σπάνια δίνει συνεντεύξεις.

Κάνοντας μία εξαίρεση μίλησε στον Σπύρο Σιγούρο και στο ΦΜ Live για το επεισόδιο, όταν μία κοπέλα που είχαν διαγωνιστει μαζί στα καλλιστεία προσπάθησε να της κλέψει το αγόρι και εξήγησε τους λόγους της αποχώρησης τους από το τότε πρωινό του MEGA «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό».

«Τότε κι εγώ σαν κοπέλα είχα ένα αγόρι. Ήμουν αρκετά ερωτευμένη μαζί του και είχε έρθει να δει τη διαδικασία. Είχε έρθει να με δει και μία κοπέλα που είχαμε διαγωνιστεί μαζί στα καλλιστεία τότε του ΑΝΤ1 και έρχεται όλο χαρά και μου λέει «Γνώρισα ένα παιδί έξω από τη Θεσσαλονίκη, ψηλό, κούκλο. Και ήταν ο δικός μου. Πριν βγω στα Miss Europe! Άκου τώρα σατανικός άνθρωπος. Λες και δεν το ήξερε! Πήγα να βάλω κάτι κλάματα, αλλά πέσαν πάνω μου πως θα χαλάσει το μακιγιάζ.

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου;

Δεν είχα περάσει καθόλου ωραία στο «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό». Ο ένας λόγος ήταν ότι ξύπναγα πάρα πολύ πρωί και δε μου αρέσει καθόλου. Δεν έχω καταφέρει να το ξεπεράσω αυτό. Ο άλλος λόγος… δεν τον λέω. Δεν είχα καμία χημεία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Δε φερόταν καλά. Δεν μου φερόταν καθόλου ωραία. Θα μου πεις γιατί καθόσουν… Γιατί ήμουν μικρό κοριτσάκι.»

Η όμορφη μελαχρινή μίλησε ακόμη για τις φωτογραφίσεις της στο Playboy, την ερωτική σκηνή με τον Φίλιππο Σοφιανό στο «Φιλί της Ζωής» και ένα άγνωστο περιστατικό που της είχε συμβεί στην Μαρτινίκα της Καραϊβικής την ώρα που διάβαζε το βιβλίο της στην παραλία: ««Βλέπω έναν μελαμψό άνθρωπο.

Απροκάλυπτα σχεδόν να αυνανίζεται!

Το τι τρομάρα πήρα δεν μπορώ να σου περιγράψω!»