ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ HANDELSBLATT: Ο γιος του Ερντογάν είναι ο υπουργός Πετρελαίου του Ισλαμικού Κράτους

157

«Αν και πολλές δυτικές χώρες αρνούνται να πιστέψουν (τουλάχιστον επίσημα) ότι η Τουρκία είναι ανακατεμένη στην παράνομη διακίνηση πετρελαίου με το Ισλαμικό Κράτος, η φήμη και το παρελθόν του γιου του Ερντογάν μιλάει από μόνο του» γράφει σε σημερινό της άρθρο η γερμανική εφημερίδα Handeslblatt.

Και συνεχίζει το δημοσίευμα: «Αν και στα χαρτιά ο Μπιλάλ Ερντογάν έχει πολύ σημαντικές περγαμηνές, η πραγματική του βιογραφία έχει πολλά σκοτεινά σημεία» ενώ επισημαίνει ότι η Ρωσικές κατηγορίες έχουν δεν είναι χωρίς πραγματικά ερείσματα.

Και η γερμανική εφημερίδα καταλήγει στο άρθρο της: «Ο Τούρκος πρόεδρος θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός με τις δηλώσεις του. Με τόσο κακά «χαρτιά» στα χέρια του, ο Ερντογάν είναι προφανές ότι παίζει σε ένα παιχνίδι με υψηλό ρίσκο».

Διαβάστε επίσης:  Ολα τα χρέη σε δόσεις - Ρύθμιση «ανάσα» για τους επαγγελματίες

Ο Μπιλάλ Ερντογάν έχει κατηγορηθεί από το 2013 για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος για τον πατέρα του σε μία υπόθεση που είχε συγκλονίσει την πολιτική ζωή της Τουρκίας, ενώ και η Ρωσία έβγαλα πρόσφατα ντοκουμέντα που «δείχνουν» τον γιό του Ταγίπ Ερντογάν σε λαθρεμπόριο πετρελαίου με το ISIS.