ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Τι έγινε το βράδυ που ο Κώστας Καραμανλής έτρωγε στο χωριό Καρυά της Λευκάδας

460

Θα διαβάσατε ήδη ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στη Λευκάδα.

Εμείς όμως έχουμε και άλλες αποκλειστικές πληροφορίες για τη διαμονή του πρώην πρωθυπουργού.

Κατ’ αρχήν ο Κώστας Καραμανλής κάνει διακοπές στο νησί μαζί με τη σύζυγό του, Νατάσα και τα παιδιά τους καλεσμένοι της οικογένειας Δράκου. Όπως μάθαμε διαμένει στο ιδιωτικό νησί της οικογένειας Δράκου που ονομάζεται Χελώνι.

Μόνο για ένα βράδυ βρέθηκε στο ορεινό χωριό Καρυά, μαζί με τον Κώστα Γκιουλέκα, το ζεύγος Βλάχου, τον υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. Θοδωρή Σολδάτο (δεν έλαβε πρόσκληση ο άλλος υποψήφιος της Ν.Δ. Ξενοφών Βεργίνης, κάτι που δεν άρεσε όπως μάθαμε στον Κώστα Καραμανλή, γιατί ορισμένοι κομματικοί παράγοντες-όπως λένε οι κακές γλώσσες- προωθούν τον κ.Σολδάτο, ) κ.ά., απολαμβάνοντας τα πιάτα της ταβέρνας στην κεντρική πλατεία.

Διαβάστε επίσης:  ΗΠΑ - Κορονοϊός: Τραγική η κατάσταση με 1.169 νέους θανάτους σε 24 ώρες

Το όνομα της ταβέρνας που συνέφαγαν είναι το “παρδαλό κατσίκι” και βρίσκεται πάνω στη πλατεία στις Καρυές. Την ίδια ώρα στην πλατεία, καθώς η παρέα απολάμβανε τα κοψίδια, ήταν σε εξέλιξη προφεστιβαλική εκδήλωση του ΚΚΕ. Τα ηχεία ηχούσαν τραγούδια όπως “Στ’ άρματα, στ’ άρματα εμπρός στον αγώνα…” και άλλα επαναστατικά τραγούδια, γεγονός που απ’ ότι μάθαμε εκνεύρισε τους ομοτράπεζους του Κώστα Καραμανλή όχι όμως και τον ίδιο, ο οποίος έδειχνε να το διασκεδάζει.