ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι συζητήθηκε στη μυστική συνάντηση σε σπίτι επιχειρηματία για το μέλλον της κυβέρνησης

300
ΤΕΣΤ: Μάθε τι φανερώνει το επώνυμο σου για σένα

Σενάρια επί σεναρίων δίνουν και παίρνουν για την επιβίωση ή όχι της σημερινής κυβέρνησης.

Την ίδια ώρα όπως είναι φυσικό το θέμα αυτό απασχολεί και τα …παράκεντρα του πολιτικού μας συστήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του newspepper.gr, γνωστοί επιχειρηματίες, πολιτικά πρόσωπα του παρελθόντος, πρόσωπα που εκπροσωπούν ξένα συμφέροντα στη χώρα μας, αλλά και πανεπιστημιακοί που είναι κομματικοποιημένοι (πάντα με χρηματικό συμφέρον) έχουν μπει στη διαδικασία και εξετάζουν τι θα γίνει στην  περίπτωση που η σημερινή κυβέρνηση δεν μπορέσει να φέρει σε πέρας τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στους Ευρωπαίους εταίρους μας.

Μία από αυτές τις συναντήσεις πραγματοποιήθηκε σε σπίτι γνωστού επιχειρηματία με σοβαρή παρουσία, τόσο στον χώρο της ναυτιλίας όσο και στις τράπεζες.

Διαβάστε επίσης:  ΤΟΥΡΚΙΑ: Προκαλεί με νέα NAVTEX στην «καρδιά» του Αιγαίου

Αυτό που υπήρξε ως συμπέρασμα από όλους όσους συμμετείχαν στην συνάντηση αυτή είναι ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα θα δοκιμαστεί σοβαρά το πρώτο εξάμηνο του 2016 και είναι πολύ πιθανό να προκύψει πολιτική αστάθεια στη χώρα.

Ωστόσο «απεφασίσθη» απ’ όλη την ομήγυρη , σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, να τον αφήσουν να κυβερνήσει «και να πέσει μόνος του», όπως ειπώθηκε. Το επιχείρημα  που προτάχθηκε ήταν ότι έτσι δεν θα «δοθεί η δυνατότητα στη σημερινή κυβέρνηση να έχει άλλοθι ότι δεν την άφησαν να κάνει τη δουλειά της».

Για τις άλλες συναντήσεις θα σας ενημερώσουμε, μόλις μάθουμε περισσότερα.