Από μικρό κι από Λεβέντη… ακούς καμιά αλήθεια!

153
πόθεν έσχες, πολιτικών,

Τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν στη ΝΔ.

Μετά τη δημόσια δήλωση Τζιτζικώστα ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ έχουμε και την πρώτη δημόσια δήλωση στήριξής του και μάλιστα από πολιτικό του αντίπαλο.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξή του στο mega είπε ότι για να μπορέσει να ορθοποδήσει η ΝΔ πρέπει να αναλάβει την ηγεσία της ένας νέος άνθρωπος.

Όταν ρωτήθηκε ποιος μπορεί να είναι αυτός, ευθέως απάντησε ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας.
Όταν δε του επισήμαναν ότι υπάρχουν περιορισμοί και δεν θα βρίσκεται στη Βουλή μέχρι το 2019, συνεπώς πώς θα εκπροσωπείται η ΝΔ στις αντιπαραθέσεις με τον κ. Τσίπρα, απάντησε ότι αυτό δεν έχει σημασία, συμβαίνει και στο εξωτερικό, άλλωστε, όπως σημείωσε οι αντιπαραθέσεις στη Βουλή είναι θέατρο.

Διαβάστε επίσης:  Η Γάζα, η Χαμάς και ο… Κουράκης!

Όταν ρωτήθηκε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απάντησε ότι φέρει την κατάρα των Μητσοτάκηδων, εννοώντας ότι έχει ένα όνομα που παραπέμπει σε “τζάκι” και αυτό δεν τον βοηθά.

Όσον αφορά τους Βορίδη και Γεωργιάδη, εξέφρασε την εκτίμησή του προς το πρόσωπό τους, αλλά επισήμανε ότι κουβαλάνε ακροδεξιά βαρίδια.

Να λοιπόν που είχαμε και τις πρώτες παρεμβάσεις στα εσωτερικά της ΝΔ από άλλα κόμματα… Το ερώτημα βέβαια είναι τι αρχηγό χρειάζεται η ΝΔ. Γιατί όταν την προηγούμενη φορά οι ψηφοφόροι άλλων κομμάτων πήγαν και ψήφισαν για τον αρχηγό της ΝΔ η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη κόντεψε να συρρικνωθεί σε επίπεδα ΠΟΛΑΝ.