Αρνείται να πάει στη επιτροπή της Βουλής ο Στουρνάρας

179

Την πρόθεσή του να μην ανταποκριθεί στην πρόσκληση της Προέδρου της Βουλής να παρευρεθεί στην Επιτροπή Θεσμών γνωστοποιεί, με επιστολή του προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας.

Η πρόεδρος της Βουλής τόνισε, χθες, ότι θα είναι ντροπή για τον ΣΥΡΙΖΑ να ματαιώσει την εξέταση Στουρνάρα που έχει κληθεί σήμερα για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη Siemens και άφησε υπαινιγμούς ότι μπορεί να έχουν δοθεί διαβεβαιώσεις στον Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος για έλλειψη απαρτίας στη σημερινή συνεδρίαση.

Στην απαντητική του επιστολή, που δημοσιεύει αποκλειστικά η imerisia.gr ο διοικητής της ΤτΕ αναφέρει ότι δεν μπορεί να ακυρώσει μια σειρά από προγραμματισμένες συναντήσεις του και μάλιστα την τελευταία στιγμή ενώ υπενθυμίζει ότι είχε δώσει συγκεκριμένες ημερομηνίες μέσα στον Ιούλιο κατά τις οποίες θα μπορούσε να πάει στη Βουλή, ωστόσο, με ευθύνη της Προέδρου δεν τηρήθηκε κανένα χρονοδιάγραμμα.

Διαβάστε επίσης:  Ισόβια μηνιαία τιμητική παροχή στους Έλληνες οπλίτες που συμμετείχαν στα γεγονότα τα οποία έλαβαν χώρα στην Κύπρο κατά τα έτη 1964, 1967 και 1974