Αυτό είναι το τέλος του «Game of Thrones»…(βίντεο)

84

Όπως κάθε τι καλό στον χώρο της ψυχαγωγίας έχει ένα τέλος, έτσι και το Game of Thrones, που όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται για ένα επικό φινάλε.Οι παραγωγοί της πιο δημοφιλούς σειράς στην ιστορία της τηλεόρασης επιθυμούν το τέλος της να είναι εξίσου επιτυχημένο, όσο η αρχή της. Έτσι, θεωρούν ότι το ιδανικό φινάλε της σειράς θα ήταν όσο είναι στα καλύτερά της κι όχι όταν, πλέον, το κοινό θα έχει βαρεθεί.

gamo

 

Με αυτό το σκεπτικό οι υπεύθυνοι του HBO, του καναλιού που την προβάλει, κτιμούν ότι το τέλος του Game of Thrones είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζαμε.

Σύμφωνα με την Entertainment Weekly, το φινάλε της σειράς έρχεται μετά από 2 κύκλους, εκτός από τον 6ο, που κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες και τον οποίο οι θαυμαστές αναμένουν με ανυπομονησία.

Διαβάστε επίσης:  Τζένιφερ Λόπεζ: "Κολάζει" με νέα selfie με μικροσκοπικό μπικίνι (φωτό)

Αποκαλύπτοντας, έτσι, ότι θα υπάρξει ένας 7ος κύκλος με 7 επεισόδια και ένας 8ος κύκλος με 6 επεισόδια, στα οποία οι παραγωγοί θα πρέπει να ολοκληρώσουν την ιστορία από το τελευταίο βιβλίο του George R. R. Martin, που δεν είναι ακόμα έτοιμο.

game1

Παράλληλα, ο Benioff δήλωσε πως το αρχικό σχέδιο των παραγωγών ήταν η διάρκεια της σειράς να μην ξεπεράσει τις 73 ώρες, σχέδιο που δεν έχει αλλάξει.

Με σχετική ανακοίνωση, το HBO ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχουν σχέδια για το πως θα εξελιχθεί ο 7ος κύκλος, ούτε έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα, ενώ συμπληρώνει πως δεν υπάρχει κανένα σενάριο για το τέλος της σειράς, ωστόσο είναι σίγουροι ότι το μεγάλο φινάλε θα γίνει στην κορύφωση του Game of Thrones.