Γίνε εθελοντής  στο Γκάζι !

119

Πρόγραμμα εθελοντισμού που απευθύνεται σε αποφοίτους τμημάτων επικοινωνίας και πολιτιστικής διαχείρισης, κοινωνικών επιστημών και παιδαγωγούς, που επιθυμούν να συμμετέχουν στην οργάνωση και παραγωγή πολιτιστικών εκδηλώσεων, υλοποιεί η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στο εν λόγω πρόγραμμα θα γίνουν μέλη της ομάδας του Τομέα Εκδηλώσεων για το 2016.

Πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δράσεις συναυλίες, φεστιβάλ αποτελούν μόνο ένα μικρό δείγμα από το πλούσιο πρόγραμμα της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων.

Ενδεικτικά, οι εθελοντές θα απασχοληθούν στους παρακάτω τομείς:

♦ Οργάνωση & παραγωγή

♦ Συντονισμός & ενημέρωση συμμετεχόντων

♦ Εξυπηρέτηση & υποδοχή καλλιτεχνών/ομιλητών/εκπαιδευτών

Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων είναι ένας ζωντανός πολυχώρος πολιτισμού που έχει στόχο να προωθεί τις τέχνες, την ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την εκπαίδευση, τη δια βίου μάθηση για ανθρώπους κάθε ηλικίας, την ανάδειξη της βιομηχανικής κληρονομιάς και την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα κοινωνικού χαρακτήρα, εξασφαλίζοντας την οικονομική της βιωσιμότητα.

Διαβάστε επίσης:  Δήμος Αθηναίων: Νέες ταΐστρες για αδέσποτα με υπόδειξη των δημοτών

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού ξεκίνησε  στις  4 Ιανουαρίου και μετά την ολοκλήρωσή του στο τέλος της χρονιάς παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής.

Οι φοιτητές που θέλουν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στην Τομέα Εκδηλώσεων, μπορούν να επικοινωνήσουν καθημερινά μεταξύ 10.00 – 17.00 στα τηλέφωνα 210 3475518 και 210 3416101.

Αποστολή βιογραφικών: info@athens-technopolis.gr, με θέμα «Εθελοντής στο Γκάζι»

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548

press@athens-technopolis.gr , www.technopolis-athens.com