«Γκάζι – Φάληρο: Μια βόλτα με ποδήλατο»

354

Εκδήλωση για τους φίλους του ποδηλάτου, διοργανώνει αύριο Κυριακή 29 Νοεμβρίου, η Περιφέρεια Αττικής στο νέο ποδηλατόδρομο της Αθήνας (νότιο τμήμα) από την Τεχνόπολη ως το Δέλτα Φαλήρου.

Πρόκειται για μια γιορτή για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του ποδηλάτου που περιλαμβάνει αρχικά μια βόλτα με ποδήλατο με σημείο συνάντησης το Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι από τις 10:00 π.μ.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων «Ποιότητα Ζωής» που αναπτύσσει η Περιφέρεια Αττικής για την προβολή και ανάδειξη έργων με χρηματοδότηση του ΠΕΠ Αττικής.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν πολιτιστικά δρώμενα με μουσική, DJ sets και ξυλοπόδαρους, ενώ ποδηλάτες με ποδήλατα αντίκες θα παρουσιάσουν την ιστορία του ποδηλάτου στη χώρα μας.

Διαβάστε επίσης:  Τα χρώματα ενός δωματίου συνδέονται με την ηρεμία και την ποιότητα του ύπνου

Παράλληλα, τα μικρά παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη διαδραστική παράσταση «Οι νεφελοκαλικάντζαροι» από τη θεατρική ομάδα «Μπουρμπουλήθρες», με θέμα την ανακύκλωση και την οικολογία.

Επίσης, η ομάδα «Η Ρόζμαρι στην κορυφή των λόφων» θα ταξιδέψει τα παιδιά στο θεατρικό παιχνίδι, τον κόσμο της Τέχνης, της μουσικής, του Θεάτρου και του χορού. Θα ακολουθήσει θεατρική παράσταση «Πού πάει ο λύκος καβάλα στο ποδήλατο;» από τους «Αστροναύτες». Η μεγάλη γιορτή θα ολοκληρωθεί με συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη και των Imam Baildi.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι με δωρεάν είσοδο.