Γ. Σταθάκης για το 1 εκ. ευρώ: «Κάντε υπομονή και θα φανεί»

112
ΔΕΗ: Αλλαγές στα τιμολόγια προαναγγέλλει ο Γ. Σταθάκης

Ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, είναι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο υπουργός που απέκρυψε ένα εκατομμύριο ευρώ  από τη δήλωση του πόθεν έσχες του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  ο κ. Σταθάκης -ερωτηθείς σχετικά- ούτε επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε τα σενάρια που ακούγονται, περιοριζόμενος να αναφέρει ότι διεξάγεται έρευνα από την επιτροπή πόθεν έσχες και μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα δεν θα αναφερθεί στο ζήτημα.

“Δεν μπορώ να προβώ σε καμία δήλωση με βάση το νόμο, πριν ολοκληρώσει η Βουλή τον έλεγχό της. Να περιμένετε σε λίγες μέρες την έλεγχο από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής και τότε θα φανεί”, δήλωσε.

Πληροφορίες που μετέδωσε το Mega αναφέρουν ότι το 1 εκ. ευρώ δεν δηλώθηκε στο πόθεν έσχες για μία μόνο χρονιά και όχι για τρεις, καθώς -σύμφωνα με τις ίδιες πηγές- είχε δηλώσει το 1 εκ. ευρώ στο πόθεν έσχες κανονικά το 2013 και το 2014.

Διαβάστε επίσης:  Μητσοτάκης: Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, με έμφαση στα εθνικά θέματα

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Σταθάκης είχε δώσει σε συγγενικό του πρόσωπο τα λεφτά για να κάνει μία επένδυση 2 εκ. ευρώ,  και όταν δεν έγινε η επένδυση, του επέστρεψε το ποσό και τότε το δήλωσε.