Γ. Τραγάκης: Παράταση της ψηφοφορίας μέχρι τις 20:00 – Πάνω από 200.000 έχουν ψηφίσει

110
ΝΔ, εμπαίζει, ένστολους, ΕΛ.ΑΣ.,

Πάνω από 200.000 άτομα έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, ενώ αποφασίστηκε να δοθεί παράταση μίας ώρας για τη λήξη της διαδικασίας, δηλαδή έως τις 8 το βράδυ, όπως ανακοίνωσε ο προεδρεύων της ΚΕΦΕ Γιάννης Τραγάκης.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω, από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους τους οπαδούς και φίλους της Νέας Δημοκρατίας, που ήρθαν μαζικά και συγκινητικά σήμερα να τιμήσουν τη Δημοκρατία και να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα να εκλέξουν πρόεδρο και αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας», δήλωσε ο κ. Τραγάκης.

«Επειδή παρουσιάζεται το φαινόμενο να έχουμε πολύ μεγάλη προσέλευση μέχρι και αυτή την ώρα – σκεφτείτε ότι σχεδόν υπερβαίνουμε τις 200.000 ψηφισάντων – σκεφτόμαστε, εκτός του ότι θα τους ζητήσουμε συγνώμη για την ταλαιπωρία, να δώσουμε και μια παράταση μιας ώρας για τη λήξη της εκλογικής διαδικασίας, αντί για τις 19:00 στις 20:00», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:  Θεοδωράκης για Novartis: Προανακριτική "ντεκόρ"

Νωρίτερα, η ΚΕΦΕ είχε ανακοινώσει πως η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και χωρίς τεχνικά προβλήματα. «Καλούμε όλους τους νεοδημοκράτες να συμμετάσχουν στην κορυφαία εκλογική διαδικασία. Η εκλογή προέδρου της Ν.Δ. είναι υπόθεση που αφορά όλη την ελληνική κοινωνία και καθορίζει το μέλλον του τόπου», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ΚΕΦΕ.