Δήμος Αμαρουσίου:Αποκριάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των Special Olympics

115

Ένα αποκριάτικο πάρτι για τα παιδιά των Special Olympics Ελλάς διοργάνωσε ο… Δήμος Αμαρουσίου στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αλέξανδρος Γαρδέλης» στο Κέντρο Κεραμικής Τέχνης. Στη γιορτή το «παρών» έδωσε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος των Special Olympics Ελλάς, πρέσβης επί τιμή Διονύσης Κοδέλας, η τέως Πρόεδρος και νυν μέλος της Διεθνούς Επιτροπής Special Olympics Ελλάδας Γιάννα Δεσποτοπούλου, το μέλος του ΔΣ των Special Olympics Ελλάς Μαγιόρκα Τριανταφύλλου, οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, και Αθανάσιος Βελής, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής.

Με την ευκαιρία της βραδιάς, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, στον χαιρετισμό του, συνεχάρη τον νέο Πρόεδρο για την εκλογή του, αναφέρθηκε στην προσφορά της τέως Προέδρου και δήλωσε τη συμπαράστασή του προς τους αθλητές των Special Olympics Ελλάς. «Βρισκόμαστε σταθερά κοντά στα παιδιά των Special Olympics που μας κάνουν υπερήφανους με τις επιτυχίες τους και δοξάζουν την Ελλάδα σε όλον τον κόσμο. Τιμούμε τους αθλητές αυτούς για τις επιτυχίες τους και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις προσπάθειες τους».

Διαβάστε επίσης:  Οπαδοί έκαψαν όχημα στην οδό Νερατζιωτίσσης