ΔΕΙΤΕ: Ποιος δεν θα ήθελε να περιμένει σε μια τέτοια στάση;

121

Με τέτοιες στάσεις θα χαίρεσαι να παίρνεις το λεωφορείο …όχι στην Ελλάδα (!) αλλά στο Ντουμπάι! Ίντερνετ, φορτιστές, καφές και σνακς είναι μερικές από τις παροχές!

Και ναι, μπορεί στην Ελλάδα να έρχονται αλλαγές στον ΟΑΣΑ αλλά δυστυχώς δεν είναι σαν αυτές που έρχονται από Γενάρη στο Ντουμπάι! Στην Ελλάδα αλλάζει ο τρόπος χρήσης των λεωφορείων, μπαίνουν κάμερες και να αυξάνονται τα εισιτήρια, στο Ντουμπάι, όμως, αλλάζουν οι στάσεις και γίνονται μικροί παράδεισοι!

Δεν υπερβάλουμε καθόλου! 100 νέες στάσεις λεωφορείων θα παρέχουν δωρεάν wi-fi, σημεία για να φορτίζουν οι επιβάτες τα κινητά τους, μίνικαφετέριες για καφέ και τσάι αλλά και σνακς! Σύμφωνα με το Gulf News στις στάσεις θα έχουν κιόσκια όπου θα μπορούν οι επιβάτες να πληρώνουν λογαριασμούς, να ανανεώνονται μονάδες στο κινητό τους και να κλείνουν αεροπορικά εισιτήρια.

Διαβάστε επίσης:  ΧΑΒΑΗ: Το ηφαίστειο Κιλαουέα εξερράγη (Βίντεο)

Να σημειώσουμε ότι προς το παρόν στις στάσεις στο Ντουμπάι υπάρχει air condition με στόχο να είναι πιο ευχάριστη η αναμονή!

Το wi-fi θα είναι για περιορισμένο χρόνο αλλά όπως λέει ο Mohammad al-Ali από το Roads and Transport Authority (RTA) “Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα για το χρονικό διάστημα που θα είναι δωρεάν η χρήση του internet. Θα συνυπολογιστεί με βάση τον χρόνο αναμονής σε κάθε στάση”

Όλο αυτό το σχέδιο εντάσσεται στην προσπάθεια μείωσης της κίνησης στο Ντουμπάι.