Δεν άντεξαν τη ζέστη και έκαναν πισίνα την… κουζίνα τους! (βίντεο)

382

Δεν άντεξαν την πρωτόγνωρη ζέστη στη Ρωσία κι επειδή λεφτά δεν υπάρχουν μια παρέα φίλων στην πόλη Τβερ, αποφάσισαν να μετατρέψουν την κουζίνα τους σε… πισίνα.

Αρχικά κάλυψαν το πάτωμα και τους τοίχους με πλαστικό για να μην υπάρχουν διαρροές νερού. Προσάρμοσαν έπειτα έναν πλαστικό σωλήνα με τη βρύση της κουζίνας, την άνοιξαν και περίμεναν να γεμίσει το δωμάτιο με νερό.

Όταν λοιπόν η αυτοσχέδια πισίνα ήταν έτοιμη βούτηξαν και άρχισαν να πλατσουρίζουν παίζοντας με σωσίβια και άλλα φουσκωτά παιχνίδια.

Απόλαυσαν επίσης τις μπύρες και τα τσιγαράκια τους, ενώ χρησιμοποίησαν μέχρι κι ένα πλαστικό δοχείο μέσα στο οποίο έβαλαν τη γάτα τους για να διασκεδάσει κι αυτή μαζί τους.

Διαβάστε επίσης:  ΡΩΣΙΑ: Ύμνοι για τον Τσιόδρα - Πώς ένας άνθρωπος έσωσε την Ελλάδα από τον κορωνοϊό

0

 

Συνολικά χρειάστηκαν επτά ώρες για να φτιάξουν και να γεμίσουν την αυτοσχέδια πισίνα τους και όταν χόρτασαν τα παιχνίδια στο νερό άνοιξαν ένα πορτάκι στο πάτωμα της κουζίνας και άφησαν το νερό να χυθεί στο υπόγειο.

Το βίντεο με την απίστευτη φάρσα έχει γίνει φυσικά viral στα social media, ενώ οι νεαροί υπόσχονται ότι θα σκεφτούν κάτι ακόμα πιο εξωφρενικό για να διασκεδάσουν.