Δεν βρήκαν ακόμη τους δύο αγνοούμενους στην Αιτωλοακαρνανία

338
Επίδαυρος: Αεροπτεριστής έπεσε σε χαράδρα 150 μέτρων

Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, πυροσβέστες και εθελοντές συνεχίζουν από το πρωί τις έρευνες, κυρίως στον Αχελώο ποταμό, αλλά και σε παραποτάμιες περιοχές και την ευρύτερη περιοχή του Αιτωλικού. Οι δύο νεαροί εξαφανίστηκαν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Χωρίς αποτέλεσμα παραμένουν οι έρευνες των πυροσβεστών, των αστυνομικών και εθελοντών διασωστών στην Αιτωλοακαρνανία, για την ανεύρεση του των δύο νεαρών που αγνοούνται από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, πυροσβέστες και εθελοντές συνεχίζουν από το πρωί τις έρευνες, κυρίως στον Αχελώο ποταμό, μήπως και βρουν κάποιο στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των δύο ανδρών.

Ταυτόχρονα, πυροσβέστες, αστυνομικοί και άλλοι εθελοντές ερευνούν παραποτάμιες περιοχές, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Αιτωλικού. Ειδικότερα, ερευνούν στην επαρχιακή οδό Αιτωλικού-Αστακού, αλλά και στο δρόμο που συνδέει τις κοινότητες Πεντάλοφο, Λεσίνι και Κατοχή, προσπαθώντας να εντοπίσουν ίχνη των δύο εξαφανισμένων ανδρών.

Διαβάστε επίσης:  Η δυσοσμία σκεπάζει το Κερατσίνι και την Δραπετσώνα

Μάλιστα, οι έρευνες έχουν επεκταθεί και στο γειτονικό επαρχιακό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής του Μεσολογγίου. Σημειώνεται ότι οι έρευνες γίνονται κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που σημειώνονται από το πρωί.

Οι δύο νεαροί έκαναν ρεβεγιόν σε μπαρ της περιοχής και στις τις 4:38 τα ξημερώματα καταγράφηκαν από κάμερα ασφάλειας καταστήματος να αναχωρούν με το αυτοκίνητο τους.
Το σήμα του κινητού του ενός από τους αγνοούμενους έχει εντοπιστεί να εκπέμπει λίγο μετά τις 5:00 το πρωί στο Νεοχώρι.

Στο πλαίσιο των ερευνών για τα αίτια και τις συνθήκες εξαφάνισης του 34χρονου και του 35χρονου, η Αστυνομία συγκεντρώνει μαρτυρίες από πολίτες που είδαν για τελευταία φορά τους δύο άνδρες.

Στο μεταξύ, ώρες αγωνίας ζουν οι οικογένειες των δύο αγνοούμενων, βλέποντας τις ώρες να περνούν και να μην μαθαίνουν κάποιοι νέο για τους δικούς τους ανθρώπους.