Δεν είχε πέος … αλλά πήγε με 100 γυναίκες!

118

Ο 39χρονος σεκιουριτάς, Andrew Wardle, είχε την ατυχία να γεννηθεί χωρίς πέος. Παρ’ όλα αυτά ακόμα και χωρίς όργανο, ο ίδιος υποστηρίζει ότι έχει πάει με 100 γυναίκες! Εκτός του ότι δεν είχε πέος, ο Andrew είχε πρόβλημα και με την ουροδόχο κύστη του, αλλά αυτό λύθηκε με αρκετές επεμβάσεις που έκανε από μικρή ηλικία.

Ουσιαστικά το μόνο που είχε ο Andrew ήταν δύο όρχεις.
Ομως για κάποιο περίεργο λόγο αρκετές από τις γυναίκες που συνάντησε στη ζωή του του «έκατσαν», πιθανότατα από περιέργεια.

«Εκάνα κάμποσα one night stands, αλλά είχα και μακροχρόνιες σχέσεις» είπε ο Αndrew σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα The Sun.
«Το γεγονός ότι δεν ήθελα μόνο τις πηδήξω, με έκανε να δείχνω πιο γοητευτικός στις γυναίκες».

Την πρώτη του κοπέλα τη γνώρισε στα 17 του. Μέχρι τότε δεν είχε μιλήσει σε καμία και σε κανέναν για το πρόβλημά του. Σε εκείνη όμως εξήγησε τα πάντα και χώρισαν ύστερα από τέσσερα χρόνια γιατί η γυναίκα «ήθελε να ζήσει και εμπειρίες που εκείνος δεν μπορούσε να της προσφέρει».

Ολη αυτή η άσχημη κατάσταση οδήγησε τον Andrew στα ναρκωτικά και μάλιστα αυτό του έδωσε και ένα άλλοθι για να μην κάνει κανονικό σεξ με τις γυναίκες που γνώριζε, λέγοντας τους ότι λόγω των ουσιών δεν έχει κανονική στύση.
Τα πράγματα πάντως δεν είχαν πάντα θετική κατάληξη: μια φορά όταν είπε σε μια γυναίκα ότι δεν μπορεί να κάνει σεξ, εκείνη τσατισμένη του έδωσε μια μπουνιά στο πρόσωπο.

Διαβάστε επίσης:  ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο Έλληνας και ο … Αμπντούλ!!

Η σωτηρία: Ενα πέος από το χέρι του!

Πριν δύο χρόνια ο Andrew αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με χάπια. Πιάνοντας πάτο ο Andrew αποφάσισε να κάνει κάτι πιο δραστικό. Επισκέφτηκε το γιατρό του και εκείνος του είπε ότι υπάρχει μια τεχνική με τη οποία ίσως να μπορούσε να αποκτήσει ΠΕΟΣ!
Στη συνέχεια συμβουλεύτηκε έναν ειδικό και όταν οι χειρουργοι του είπαν ότι δέχονται να τον αναλάβουν ο Andrew ενθουσιάστηκε. Οι γιατροί πρόκειται να χρησιμοποιήσουν δέρμα από το χέρι του, αγγεία και νεύρα για να κατασκευάσουν ένα πέος το οποίο θα λειτουργεί κανονικά ακόμα και στο σεξ.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έρθει αυτή η μέρα και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι εγώ θα έχω πάνω μου ένα κανονικό πέος. Αν όλα πάνε καλά τότε θα έχω μια φυσιολογική ζωή. Το να κάνεις σεξ και παιδιά είναι δεδομένα πράγματα για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά για μένα τώρα γίνονται πιθανά.»

Μετά την επιτυχία της επέμβασης ο Andrew σκέφτεται να γράψει ένα βιβλίο για τη ζωή του.