Διάβασε για τους έρωτες του σχολείου…

55

Περνάτε τέλεια μαζί αλλά θα συνεχίσει αυτό για πάντα; Διάβασε παρακάτω ορισμένες αλήθειες για τις σχέσεις στο σχολείο που φοβάσαι να παραδεχτείς.

1. Δεν κρατάνε και πολύ

Πριν απογοητευτείς, να σου πω ότι υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί και να κρατήσει η σχέση σας για πάντα, είναι όμως πολύ σπάνιο. Μεγαλώνοντας, αλλάζουμε και ωριμάζουμε και συνειδητοποιούμε πραγματικά τι θέλουμε. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνεις καμία σχέση. Περισσότερο σημαίνει να απολαύσεις τη στιγμή.

2. Δεν ξέρεις τι ακριβώς κάνεις

Φιλάω καλά; Μήπως δε θέλει να τον φιλήσω; Όλες οι σκέψεις που περνάνε από το μυαλό είναι απολύτως φυσιολογικές και είναι σημάδι ότι μεγαλώνεις. Απλώς αποδέξου ότι και οι δύο είστε πρωτάρηδες και σκέψου πως ούτε και αυτός έχει ιδέα το τι κάνει. Με λίγα λόγια είναι αμοιβαία τα αισθήματα.

3. Συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους

Η εφηβεία είναι η εποχή που ίσως περισσότερο από ποτέ θέλεις κάπου να ενταχθείς κάπου και να μοιάζεις με τους άλλους. Δυστυχώς τα σχόλια και τα κουτσομπολιά δε θα λείψουν, αν αναλογιστείς πόσο μικρή είναι η κοινωνία του σχολείου. Για να χαλαρώσεις, σκέψου ότι όταν θα ενηλικιωθείς, θα σκέφτεσαι τα σχολικά σου χρόνια και θα γελάς.

Διαβάστε επίσης:  Στη φυλακή ο οδηγός της νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο στον Κηφισό

4. Είσαι σε φάση αλλαγής, οπότε είναι φυσικό να ξε-ερωτεύεσαι

Είναι η εποχή που διαμορφώνεται ο χαρακτήρας σου, τα ενδιαφέροντά σου, η σεξουαλικότητά σου. Επομένως, είναι φυσικό επόμενο εάν είστε πολύ καιρό μαζί, κάποιος από τους δυό σας να θέλει άλλα πράγματα.

5. Οι σχέσεις του σχολείου θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τι δεν θες

Είναι άλλωστε η προετοιμασία για τις αληθινές σχέσεις μετά το σχολείο. Είναι και η στιγμή που θα συνειδητοποιήσεις τι σου αρέσει σε ένα άτομο και τι όχι, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό.

6. Έχετε πολύ λίγες προσωπικές στιγμές

Είναι δύσκολο να βρεθείτε μόνοι σας γιατί συνέχεια κάποιος θα είναι στο σπίτι. Απλώς περίμενε μέχρι να πας στο πανεπιστήμιο όπου η ελευθερία θα είναι -λογικά- δεδομένη.