Διάθεση ρούχων & αντικειμένων, από τη Δημοτική Ιματιοθήκη Ελληνικού-Αργυρούπολης

246

Μεταχειρισμένα ρούχα και άλλα είδη που προέρχονται από δωρεές, θα διατεθούν σε όσους ενδιαφέρονται και  έχουν ανάγκη, το ερχόμενο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου από τις 9.00 έως τις 13.00,  στη  Δημοτική Ιματιοθήκη Ελληνικού Αργυρούπολης.

Οι κάτοικοι του Δήμου μπορούν  ελεύθερα  να επισκεφθούν το χώρο της Ιματιοθήκης, που βρίσκεται στην οδό Τριπόλεως 19, Αργυρούπολη, (απέναντι από το Δημοτικό Κλειστό Στάδιο), και να αξιοποιήσουν αυτό το ελεύθερο παζάρι ειδών.

Η  Δημοτική Ιματιοθήκη συστάθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου,  σε συνεργασία με  ομάδα εθελοντών πολιτών οι οποίοι συγκεντρώνουν, ταξινομούν και διαθέτουν καινούργια & μεταχειρισμένα είδη ένδυσης, υπόδησης, και άλλων χρηστικών αντικειμένων ή επίπλων σε καλή κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:  ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 23 Μαΐου

Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι, να εξυπηρετηθούν πρωτίστως κάτοικοι του Δήμου, οι οποίοι λόγω οικονομικών δυσκολιών αδυνατούν να εξασφαλίσουν αυτά τα είδη.

Τα περισσότερα προς διάθεση αντικείμενα είναι μεταχειρισμένα και συγκεντρώνονται κυρίως από ιδιώτες πολίτες, ενώ πολλά,  παραχωρούνται από καταστηματάρχες της πόλης,  οι οποίοι με αυτό τον τρόπο θέλουν να  συμβάλουν στην ανακούφιση αρκετών συνανθρώπων.

Άμεσα, όπως ενημερώνει ο δήμος Ελληνικού- Αργυρούπολης, πρόκειται να ανακοινωθεί το νέο ωράριο αλλά και ο τρόπος λειτουργίας της Δημοτικής Ιματιοθήκης.