Διάσημες που αποφάσισαν να μείνουν παρθένες μέχρι να παντρευτούν

442

Εσείς τις πιστεύετε;…..

Είναι διάσημες, είναι όμορφες και αποφάσισαν να μείνουν παρθένες μέχρι να παντρευτούν.
Θυμάστε την Μπρουκ Σιλντς, την ηθοποιό της Γαλάζιας Λίμνης που έγινε η φαντασίωση των ανδρών τη δεκαετία του 80;

Ήταν η πρώτη που δήλωνε πως θα έμενε παρθένα μέχρι να παντρευτεί και ακόμη περισσότερο.

Τα ίχνη της ακολούθησαν από τότε πολλές διασημότητες…

Η Αντριάνα Λίμα

Α
Η απόλυτη γυναίκα. Η φαντασίωση εκατομμυρίων ανδρών σε ολόκληρο τον κόσμο. Και όμως η Αντριάνα, δηλώνει παρθένα. Γεννήθηκε στη Βραζιλία και είναι φανατική καθολική. Όπου και να βρίσκεται, ακόμη και σε περιοδεία με τα «αγγελάκια» της Victoria Secret, την Κυριακή το πρωί θα πάει στην εκκλησία. Η ίδια έχει δηλώσει πως δεν πρόκειται να χάσει την παρθενιά της παρά μόνο από τον άνδρα που θα παντρευτεί, αμέσως μετά το γάμο.
Η Τζέσικα Σίμπσον

Α1

Η Τεξανή κοντή ξανθούλα, με τις δολοφονικές αναλογίες που στο πέρασμα της, κάνει τους Αμερικάνους να παραμιλούν. Η Τζέσικα παντρεύτηκε τον Φλεβάρη του 2002. Μετά το γάμο της δήλωσε πως διαφύλαττε τον παρθενικό της υμένα άρρηκτο, όλα αυτά τα χρόνια μέχρι να παντρευτεί.

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 12 Μαρτίου;

Η Κάρι Άντεργουντ

Α2
Μπορεί να μην είναι τόσο γνωστή στην Ελλάδα, στις ΗΠΑ όμως είναι ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο. Είναι τραγουδίστρια και σε κάθε συναυλία της δήλωνε από τη σκηνή ότι θα έμενε παρθένα μέχρι να παντρευτεί. Και το εννοούσε, μέχρι που γνώρισε τον Μάικ Φίσερ, έναν επαγγελματία παίκτη του χόκεϊ. Παντρεύτηκαν και σήμερα η Κάρι είναι έγκυος…
Τζουλιάννα Χιου

Α3

 

Η κοπέλα αυτή είναι ένα μυστήριο. Αρχικά είχε δηλώσει ότι θα έμενε παρθένα μέχρι να παντρευτεί. Έκανε μια μεγάλη σχέση με τον τραγουδιστή της κάντρι Τσακ Ουικς και μετά από λίγο καιρό ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες του γάμου. Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, διέλυσαν από κοινού το γάμο τους. Στη συνέχεια η Τζουλιάννα ανακοίνωσε ότι θα παντρευτεί τον παίκτη του χόκεϊ Μπρούκς Λέιχ. Το μυστήριο παραμένει. Φυλάει ακόμη την παρθενιά της ή την έχασε με την ανακοίνωση του πρώτου της γάμου;

Και φυσικά μη ξεχνάτε τη δική μας, Άννα Μαρία Λογοθέτη, που δήλωσε σε συνέντευξη, ότι διατηρεί τον ”θησαυρό” της ανέπαφο.

Α4