Διαφοροποίηση Ν. Δένδια από τα περί ηθικής αυτουργίας του Ν. Φίλη

89
“Ο ΣΥΡΙΖΑ ενθάρρυνε ή ανέχθηκε, από κάποιους, τέτοιου είδους συμπεριφορές”, τόνισε στον Αθήνα 9.84 ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας, σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε χθες ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ενώ διαφοροποιήθηκε από τις δηλώσεις περί ηθικής αυτουργίας του Νίκου Φίλη.

 

Εξάλλου, με ανακοίνωσή της η ΝΔ καλεί τον Πρωθυπουργό και τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, «να μην προστατεύουν και να μην καλύπτουν άλλο τους τραμπούκους και τα φασιστοειδή».

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «πρέπει να καταλάβει ο αναπληρωτής υπουργός ότι είναι άμεσα υπόλογος για την καθυστέρηση που παρατηρείται στη σύλληψη των δραστών, η ταυτότητα των οποίων είναι γνωστή από την πρώτη στιγμή όπως ο ίδιος έχει επισήμως δηλώσει».

Διαβάστε επίσης:  «Μακεδονία του Ίλιντεν»: Αυτό είναι το νέο όνομα που πέφτει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Αναφερόμενος στην εκλογή πρόεδρου στη ΝΔ, ο κ. Δένδιας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δεν συμφωνώ και το έχω πει από την αρχή. Αυτή η ιστορία, όποιος περνάει να δίνει 3 ευρώ και να εκφέρει άποψη, μας καθιστά “Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός” και με όλο τον σεβασμό. Ούτε καν αυτό, απλά το λέω ως κακέκτυπο, για την συζήτηση».